Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Asociația ARBIO își va începe activitatea în iunie

Autor: Meat MIlkmarți, 20 mai, 2014

Pe data de 18 iunie a.c., ARBIO își va inaugura oficial activitatea în România. Membră a Asociaților Europene de Biomasă (AEBIOM) și Biogaz (EBA), ARBIO va avea ca prioritate centrarea pe nevoile, întrebările și solicitările investitorilor.

Acesta este motivul pentru care întregul eveniment este alcătuit din prezentări scurte, studii de fezabilitate și de caz, oferind informații de maxim interes pentru investitori.

Sectorul BioEnergiei este strâns legat de agricultură și silvicultură. Pe parcursul Inaugurării ARBIO, proprietarii de terenuri agricole și păduri, alături de investitorii care sunt interesați de suprafețe mari, de peste 300 -500 de hectare, vor obține informații prețioase, în special în ceea ce privește problematica dreptului de proprietate. La eveniment au confirmat prezența mai mulți oficiali români și străini. (Mai multe, pe www.agroinfo.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...