Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu participă la TUTTOFOOD- Milano

Autor: meatmilkmiercuri, 8 mai, 2019

(Comunicat) Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS) este prezentă în perioada 06-09 mai  la expozitiaTUTTOFOOD, în Milano, în cadrul proiectului european de promovare „Enjoy! it’s from Europe”. Reprezentații companiilor membre APSS întâmpina vizitatorii în standul M11 , poziționat în pavilionul expozitional nr.1.

 

TUTTOFOOD este evenimentul de referință pentru industria agroalimentară europeană, care targetează în exclusivitate zona B2B. Este un eveniment care răspunde nevoilor companiilor care se concentrează pe export, unde vor fi prezenți peste 1.000 de expozanți, mai mult de 30.000 de vizitatori profesioniști, 33 de țări participante și buyeri ai marilor lanțuri de retail & catering.

 

Timp de patru zile vizitatorii și expozanții vor participa la seminarii, conferințe, prezentări de produse, spectacole de gătit, ateliere de lucru sau reuniuni unde vor fi dezbătute și analizate tendințele mondiale ale pietei de food.

 

In cadrul acestui eveniment cercetarea științifică și tehnologică aplicată sectorului alimentar sunt esențiale-in vederea abordariiunui stil de viata sănătos bazat pe bunăstare, sport și prevenire, dar și pe sustenabilitatea ecologică și economică, pentru beneficiul general al tuturor. In acest context APSS prezinta Salamul de Sibiu IGP, care își merită locul printre preparatele gourmet ale lumii.

 

TUTTOFOOD integrează un spectacol care constituie o oportunitate unică de a lua legătura cu o serie de expozanți internaționali foarte calificați cat șiun mix perfect de inovație, tradiție și de promovare a autenticității produselor alimentare internaționale fiind astfel locul ideal pentru compararea experiențelor, analizarea tendințelor pieței, înțelegerea evoluției modelelor de consum și cumpărarea propriu zisa.

 

Pentru mai multe informații referitoare la Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, la membrii fondatori, legislație sau la istoria produsului, vă rugăm accesați:

www.salamdesibiupgi.eu

www.salamuldesibiu.ro

În Tratatul EU-Mercosur nu vor fi tranzacționate decât 25.000 de tone de carne de porc
Autor: Nora Marin  /   joi, 11 iulie 2019

După cum am anunțat anterior, Uniunea Europeană și tările din America Latină, reunite în alianța Mercosur, au convenit asupra unui acord comercial de liber-schimb, după 20 de ani de discuții.   În cadrul acordului comercial, produsele agricole din țările Mercosur vor fi permise în UE, însă numai în "contingente...

Rabobank: Războaiele tarifare și vremea extremă frânează industria americană a laptelui
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 27 iunie 2019

O combinație a vremii extreme și a litigiilor comerciale a avut un efect negativ asupra industriei americane a laptelui, în prima jumătate a acestui an, fapt care va avea efect pe plan global, susține ultimul raport emis de Rabobank.   În ciuda scăderii consumului de lapte lichid în SUA, producția nu a avut un impact...