Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu va participa la Alimentaria 2018

Autor: meatmilkvineri, 13 aprilie, 2018

(Comunicat) În perioada 16-19 aprilie, Salamul de Sibiu va putea fi degustat de specialiști și pasionați de gastronomie, în cadrul Alimentaria 2018, cel mai important târg dedicat sectorului de food, băuturi și gastronomie din Spania și din întreaga zonă mediteraneană.

 

Membrii Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu își vor prezenta produsele vedetă în Barcelona, la Pavilionul 1, nivelul 0, standul 440, prezența în cadrul acestui eveniment fiind parte din programul de promovare Enjoy! It’s from Europe.

 

Alimentaria 2018 aduce, anul acesta, în prim-plan valori precum inovația, internaționalizarea și specializarea sectorială, reunind specialiști și consumatori din întreaga Europă, dar și din America Latină.

 

130 de ani de excelență

 

Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu expune și oferă vizitatorilor produse românești din carne înregistrate cu Indicație Geografică Protejată, Salamul de Sibiu fiind un produs cu o istorie de 130 de ani.

 

„Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu reprezintă, în primul rând, o garanție a faptului că pe masa consumatorilor va ajunge întotdeauna Salam de Sibiu de cea mai bună calitate”, declară Carmen Gavrilescu, Președintele Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu.

 

Gustul inconfundabil al Salamului de Sibiu se obține utilizând ingrediente de cea mai bună calitate, precum carnea și slănina folosită, condimente naturale împreună cu afumarea la rece utilizând lemn din esență tare și prin cea mai lungă perioadă de maturare. Mai mult decât atât, metoda specifică de producție este cea care diferențiază produsul, metodă rafinată de-a lungul timpului și asigurată de priceperea producătorilor locali. Astfel, obținem un produs de calitate, superior, demn de a fi expus în cadrul evenimentelor internaționale, alături de cele mai bune produse alimentare.

 

Pentru mai multe informații referitoare la Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, la membrii fondatori, legislație sau la istoria produsului, vă rugăm accesați: www.salamuldesibiu.ro.

Salamul de Sibiu IGP sărbătorește 130 de ani de excelență
Autor: meatmilk  /   luni, 3 decembrie 2018

(Comunicat)Desfașurat sub sloganul „Salam de Sibiu IGP - Enjoy it from Europe ”, programul de degustare realizat de Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, în parteneriat cu  Carrefour România, urmărește transmiterea directă a beneficiilor Salamului de Sibiu – calitate, gust inconfundabil și tradiție – 130 de ani de...

Carrefour și Karpaten Meat au lansat Filiera Calității-Carne Angus
Autor: meatmilk  /   vineri, 30 noiembrie 2018

(Comunicat) In a doua parte a lunii noiembrie 2018, Carrefour Romania a lansat Filiera Calității - Carne Angus, proiect al cărui scop este promovarea producătorilor locali si a produselor românești de calitate.   Karpaten Meat, în calitate de partener principal al acestui proiect, a fost prezent alături de Florin Capatana,...