Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Asociatia profesionala a crescatorilor de taurine din iasi, catre madr

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Profesionala a Crescatorilor de Taurine din judetul Iasi cu respect, va aducem la cunostinta ca modul prin care se vizeaza cererile pentru obtinerea subventiei pe cap de animal (pentru cei care au cel putin trei capete) de catre reprezentantii oricaror asociatii este unul gresit.

Suntem convinsi ca este unul gresit, deoarece prin aceasta practica nu incurajam asocierea ci, dimpotriva, dam ocazia conjuncturala ca unii crescatori de animale sa ia niste bani fara a face parte dintr-o asociatie, iar cei care isi pun stampila in schimbul unei sume, pe cerere, sa obtina niste bani fara a avea obligatii fata de cei care dau acesti bani.

Cu permisiunea dv. propunem ca incepand din sesiunea viitoare de depunere a cererilor, sa cereti, la depunere, ca cererile sa fie insotite de o adeverinta de la asociatia din localitatea din care fac parte crescatorii, iar acolo unde nu exista asociatii, cea in drept sa ofere aceasta adeverinta sa fie Asociatia Judeteana a Crescatorilor de Animale, ca fiind un for reprezentativ la nivel judetean.

In acest fel, crescatorii de animale vor fi interesati sa adere la asociatiile din localitate, sumele pe care le platesc conjunctural vor fi folosite exclusiv in interesul lor iar libera asociere conform Constitutiei Romaniei nu va fi incalcata, dupa cum au motivat cei de la APIA.
Presedinte A.P.C.T. M. Crudu

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...