Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Asociatia romana a carnii are un nou presedinte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In cadrul Adunarii Generale din 4 noiembrie 2011, Radu Timis (Cris-Tim) a fost ales in functia de presedinte al Asociasiei Romane a Carnii. Revista – Piata informeaza totodata ca, la aceeasi intrunire, au fost alesi inca doi presedinti, ce se vor succeda in fiecare an: Eugen Caragui (Ion Mos) si Ovidiu Dusleag (Caroli Foods).

Cei trei presedinti vor decide impreuna, in cadrul Asociatiei Romane a Carnii, prin intermediul acestora fiind reprezentate interesele membrilor asociatiei. Cu prilejul Adunarii Generale, au fost dezbatute prioritatile asociatiei din perioada imediat urmatoare, in intentia sustinerii doleantelor procesatorilor de carne din Romania.

In caliatea sa de nou presedinte, Radu Timis a declarat ca Procesatorii de carne trebuie sa fie deschisi unii cu altii, sa fie mai vocali, pentru a deveni o asociatie mai puternica. Se doreste astfel atragerea, din industria carnii, a unui numar mai mare de furnizori si producatori. (TS)

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...