Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Asociatia romana a carnii are un nou presedinte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In cadrul Adunarii Generale din 4 noiembrie 2011, Radu Timis (Cris-Tim) a fost ales in functia de presedinte al Asociasiei Romane a Carnii. Revista – Piata informeaza totodata ca, la aceeasi intrunire, au fost alesi inca doi presedinti, ce se vor succeda in fiecare an: Eugen Caragui (Ion Mos) si Ovidiu Dusleag (Caroli Foods).

Cei trei presedinti vor decide impreuna, in cadrul Asociatiei Romane a Carnii, prin intermediul acestora fiind reprezentate interesele membrilor asociatiei. Cu prilejul Adunarii Generale, au fost dezbatute prioritatile asociatiei din perioada imediat urmatoare, in intentia sustinerii doleantelor procesatorilor de carne din Romania.

In caliatea sa de nou presedinte, Radu Timis a declarat ca Procesatorii de carne trebuie sa fie deschisi unii cu altii, sa fie mai vocali, pentru a deveni o asociatie mai puternica. Se doreste astfel atragerea, din industria carnii, a unui numar mai mare de furnizori si producatori. (TS)

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...