Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Asociatia romana a carnii are un nou presedinte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In cadrul Adunarii Generale din 4 noiembrie 2011, Radu Timis (Cris-Tim) a fost ales in functia de presedinte al Asociasiei Romane a Carnii. Revista – Piata informeaza totodata ca, la aceeasi intrunire, au fost alesi inca doi presedinti, ce se vor succeda in fiecare an: Eugen Caragui (Ion Mos) si Ovidiu Dusleag (Caroli Foods).

Cei trei presedinti vor decide impreuna, in cadrul Asociatiei Romane a Carnii, prin intermediul acestora fiind reprezentate interesele membrilor asociatiei. Cu prilejul Adunarii Generale, au fost dezbatute prioritatile asociatiei din perioada imediat urmatoare, in intentia sustinerii doleantelor procesatorilor de carne din Romania.

In caliatea sa de nou presedinte, Radu Timis a declarat ca Procesatorii de carne trebuie sa fie deschisi unii cu altii, sa fie mai vocali, pentru a deveni o asociatie mai puternica. Se doreste astfel atragerea, din industria carnii, a unui numar mai mare de furnizori si producatori. (TS)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...