Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Asociatia romana a carnii are un nou presedinte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In cadrul Adunarii Generale din 4 noiembrie 2011, Radu Timis (Cris-Tim) a fost ales in functia de presedinte al Asociasiei Romane a Carnii. Revista – Piata informeaza totodata ca, la aceeasi intrunire, au fost alesi inca doi presedinti, ce se vor succeda in fiecare an: Eugen Caragui (Ion Mos) si Ovidiu Dusleag (Caroli Foods).

Cei trei presedinti vor decide impreuna, in cadrul Asociatiei Romane a Carnii, prin intermediul acestora fiind reprezentate interesele membrilor asociatiei. Cu prilejul Adunarii Generale, au fost dezbatute prioritatile asociatiei din perioada imediat urmatoare, in intentia sustinerii doleantelor procesatorilor de carne din Romania.

In caliatea sa de nou presedinte, Radu Timis a declarat ca Procesatorii de carne trebuie sa fie deschisi unii cu altii, sa fie mai vocali, pentru a deveni o asociatie mai puternica. Se doreste astfel atragerea, din industria carnii, a unui numar mai mare de furnizori si producatori. (TS)

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...