Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Atc investment, calitate si servicii la un pret exceptional

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inca de la inceputurile noastre, in 1997, ATC INVESTMENT a fost un furnizor recunoscut de echipamente de laborator pentru stiintele vietii, pentru diverse industrii (farmaceutica, biotehnologie, alimentara, chimica), precum si pentru domeniul cercetarii academice, pe tot teritoriul Romaniei. Misiunea noastra este aceea de a furniza clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate si servicii la un pret exceptional, concomitent cu cladirea si consolidarea unei relatii personale de succes si pe termen indelungat cu acestia. Succesul si reputatia noastra se sprijina pe satisfactia clientilor nostri, satisfactie realizata prin angajamentul nostru de a asculta atent la nevoile acestora si utilizand parerile si sugestiile lor in directia imbunatatirii, atat a produselor noastre, cat si a serviciilor.

Inovatie la cele mai inalte standarde de calitate

Fie ca sunteti interesati de produse simple, cum ar fi o pipeta, sau de un aparat mai complex, cum ar fi un analizor automat pentru determinarea numarului total de germeni, ATC INVESTMENT va sta la dispozitie pentru a va ajuta. Furnizand o gama completa de produse de calitate pentru laboratoare, acompaniata de expertiza, simplificam procesul de achizitionare, oferind instrumente convenabile si sigure pentru a comanda orice produs necesar laboratoarelor, dintr-o singura sursa de nadejde, cu o responsabilitate personala si individuala pentru satisfactia dumneavoastra.

ATC INVESTMENT are credinta ca, pentru a mentine increderea castigata, este nevoie de o ingemanare a inovatiei si a angajamentului pentru calitate. Certificarea ISO 9001 a ATC INVESTMENT, spune clientilor, persoane fizice sau companii aflate pe tot teritoriul tarii, ca intelegem asteptarile acestora referitoare la asigurarea standardelor de calitate si ca suntem in totalitate angajati sa atingem acele standarde de calitate.

Produse si servicii

Printre produsele oferite de ATC INVESTMENT, putem mentiona:
-Oorice tip de hartie de filtru sau membrana filtranta la preturi rezonabile. Oferta extinsa, prezenta si in magazinul nostru online, precum si pe siturile companiei noastre, acopera necesitatile din orice domeniu pentru medii de filtrare, hartie de filtru, membrane filtrante si dispozitive pentru filtrare.
-Peste 1500 de tipodimensiuni pentru analiza cantitativa sau calitativa, sub toate formele posibile, discuri, coli, plate, cutate sau incretite, cu echivalente pentru orice producator mondial, Whatman, S & S, altii, se regasesc aici. Toate mediile de filtrare sunt de origine Europeana, fabricate de catre producatori cu experienta de peste 100 ani in domeniu, in facilitati de productie certificate ISO 9001, avand o calitate ireprosabila. Importate direct de la producatori, au preturi rezonabile si livrare imediata, acoperind toata gama mediilor si dispozitivelor de filtrare uzuale in orice industrie sau in cercetare, fiind impartite pe categorii ce reprezinta doua marci prestigioase, Advantec si Filter Lab.

-Consumabile din plastic, cutii Petri, pipete, eprubete, flacoane, recipiente si multe altele, medii de cultura in forma deshidratata si placi gata de utilizare produse de Neogen SUA si Nissui Pharmaceutical Japonia, sticlarie de laborator si consumabile de uz medical sunt oferite de compania noastra, de asemenea. O parte importanta a ofertei noastre este reprezentata de sistemele pentru prelevare si transport mostre, precum si testele de sanitatie rapida, produse ce acopera necesitatile din domenii diverse cum ar fi cel medical, productie medicamente, cercetare, industrie alimentara.

-Furnizam de asemenea balante si cantare electronice, de la balante analitice pentru cercetare la cantare si balante compacte de uz industrial, toate produse de Adam Equipment din Marea Britanie. Gama produselor oferite de ATC INVESTMENT este completata de aparatura de laborator de uz general, cum ar fi agitatoare, bai de apa, bai de nisip, centrifuge, plite incalzire, autoclave sterilizator.

Produse si servicii cu aplicatii in industria alimentara

-Sunteti producator de cosmetice, sucuri sau produse alimentare ori lucrati in domeniul prepararii apei, sau poate trasportati produse alimentare in cisterne? Sunteti responsabil cu controlul curateniei in productie sau aveti nevoie de rezultate rapide si sigure in monitorizarea igienei? ATC INVESTMENT va ofera pentru toate domeniile in care trebuie implementate conceptele HACCP si unde gradul de curatenie are un rol important, testerul rapid pentru determinarea salubritatii spatiilor de lucru. Cu ajutorul acestui dispozitiv electronic, producatorii de alimente, dar si angajatii spatiilor de agreement din statiuni balneare, saune sau bazine de inot masoara contaminarea cu germeni. Bucatariile industriale, spitalele, companiile cu profil medical si farmaceutic asigura cu ajutorul acestor dispositive siguranta igienica in spatiile de productie. Procedeul patentat al acestui tester rapid se bazeaza pe masurarea bioluminescentei. Bioluminescenta apare in cadrul descompunerii enzimatice a ATP si AMP, in prezenta unei enzime. ATP si AMP sunt molecule prezente in celulele tuturor fiintelor vii, indiferent daca vorbim despre animale, plante, drojdii, mucegaiuri sau bacterii. AMP se formeaza din ATP in bacterii ,cand acestea se gasesc in stare de repaos si isi reduc metabolismul, in alimentele tratate termic, in prezenta caldurii si a enzimelor, ATP se descompune in AMP. Aceste resturi alimentare reprezinta mediul ideal pentru germenii prezenti peste tot, a caror proliferare contamineaza alte produse rezultate in urma proceselor de productie. Masuratorile clasice folosite pentru determinarea ATP nu indica acest AMP in resturile organice, putand astfel furniza doar o determinare mai putin exacta a gradului de igiena. Masuratorile efectuate prin metoda detectarii colorimetrice a proteinelor necesita un timp de masurare mai lung si prezinta o sensibilitate considerabil redusa. Cu testerul rapid oferit de compania noastra veti putea masura exact gradul de contaminare iar, gratie masuratorii simultane, veti obtine rezultate fidele care urmaresc exemplar prevederile legale in vigoare.

-Aveti nevoie sa determinati rapid, simplu si selectiv incarcatura microbiana din produsele alimentare si nealimentare? ATC INVESTMENT va ofera un sistem computerizat care face acest lucru. Sistemul utilizeaza principial baza standardelor metodelor de referinta. Metoda de analiza se bazeaza pe inocularea mostrelor in medii de cultura selective si monitorizarea proceselor biochimice pe toata durata incubarii. Mediul de cultura selectiv se afla intr-o fiola de constructie speciala, in care mostra ce urmeaza a fi supusa analizei este inoculata. Amestecul acestora este introdus in sistemul MicroLight si este scanat cu ajutorul unui senzor optic special la fiecare sase minute. Sistemul functioneaza in conformitate cu standardele recunoscute, astfel incat laboratorul sa poata fi supus proceselor de acreditare de catre organismele competente in acest sens. Fiecare instrument are o capacitate de 32 de probe analizate simultan, cu o singura temperatura incubare. Un singur calculator personal poate gestiona peste 30 de instrumente, rezultand o capacitate de monitorizare de peste 1000 de probe simultan, permitand sistemului sa creasca in timp cu nevoile utilizatorilor. Sistemul de stivuire al instrumentelor, combinat cu cel de interblocare si incarcarea mostrelor prin partea frontala, permite utilizatorului sa utilizeze in mod rational spatiul din laborator. Instrumentul colecteaza date optice generate de catre fiecare fiola dintr-o locatie, la o rata de 10 citiri pe ora. Mostrele aleatoare pot fi introduse in sistem, in orice moment. Instrumentul este un incubator cu temperatura controlata, fiind capabil de incalzire sau de racire pentru a obtine orice temperatura, in intervalul 15-60°C. Structura modulata a sistemului permite utilizarea mai multor instrumente controlate de un singur PC. Multitudinea temperaturilor este necesara si importanta, atunci cand se desfasoara analize pe diferite grupe de organisme, de exemplu, Numarul Total Viabil, la 35 Celsius si drojdii, la 30 Celsius. Fiecare instrument are formatul unui sertar, permitand utilizatorului sa adauge mai multe instrumente in stiva, economisind astfel un spatiu pretios.

ANPC: Proiect de Ordin cu privire la campaniile promoționale
Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 septembrie 2019

(Comunicat ANPC) Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, prin Direcția Generală Control și  Supraveghere Piață și Armonizare Europeană,  a propus pentru consultare publică, la data de 29.08.2019, un Proiect de Ordin pentru informarea consumatorilor de către operatorii economici cu privire la continuarea...

Trei condiții esențiale pentru o bună funcționare a unităților CIP
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 30 august 2019

În aplicațiile cu standarde ridicate de igienă, cum ar fi producția alimentară, igiena este deosebit de importantă, iar unitățile CIP își au importanța lor. Toate conductele și tuburile trebuie spălate regulat cu agenți de curățare pentru a îndepărta bacteriile, reziduurile chimice și biologice și pentru a preveni răspândirea...