Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Atentie, pesta porcina africana in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un district din regiunea Krasnodar, Rusia, depatamentul de stat pentru uregnte a anuntat aparitia unui nou focar de pesta porcina africana, informeaza PigProgress citat de agroazi.ro.

In urma controalelor efectuatae la o ferma privata s-a descoperit ca este afectata de pesta porcina africana, sursa infectarii nefiind pana in prezent descoperita. In unitatea contaminata au murit deja 15 porci diagnosticati cu pesta porcina africana.

Potrivit autoritatilor, 12.000 de porci din imprejurimile satului Krylovskaya, la aproximativ trei kilometrii de ferma privata afectatata, au fost abatorizati, iar 15 porci au murit deja de pesta.

Departamenul de stat pentru urgente, spune ca in zona sunt aproximativ 11.839 capete de porci. Starea de urgenta a fost declarata sambata.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...