Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Atentie, pesta porcina africana in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un district din regiunea Krasnodar, Rusia, depatamentul de stat pentru uregnte a anuntat aparitia unui nou focar de pesta porcina africana, informeaza PigProgress citat de agroazi.ro.

In urma controalelor efectuatae la o ferma privata s-a descoperit ca este afectata de pesta porcina africana, sursa infectarii nefiind pana in prezent descoperita. In unitatea contaminata au murit deja 15 porci diagnosticati cu pesta porcina africana.

Potrivit autoritatilor, 12.000 de porci din imprejurimile satului Krylovskaya, la aproximativ trei kilometrii de ferma privata afectatata, au fost abatorizati, iar 15 porci au murit deja de pesta.

Departamenul de stat pentru urgente, spune ca in zona sunt aproximativ 11.839 capete de porci. Starea de urgenta a fost declarata sambata.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...