Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Atentie, pesta porcina africana in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un district din regiunea Krasnodar, Rusia, depatamentul de stat pentru uregnte a anuntat aparitia unui nou focar de pesta porcina africana, informeaza PigProgress citat de agroazi.ro.

In urma controalelor efectuatae la o ferma privata s-a descoperit ca este afectata de pesta porcina africana, sursa infectarii nefiind pana in prezent descoperita. In unitatea contaminata au murit deja 15 porci diagnosticati cu pesta porcina africana.

Potrivit autoritatilor, 12.000 de porci din imprejurimile satului Krylovskaya, la aproximativ trei kilometrii de ferma privata afectatata, au fost abatorizati, iar 15 porci au murit deja de pesta.

Departamenul de stat pentru urgente, spune ca in zona sunt aproximativ 11.839 capete de porci. Starea de urgenta a fost declarata sambata.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...