Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Atlas copco a lansat o noua generatie de uscatoare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Atlas Copco a lansat noua generatie de uscatoare cu refrigerare R410A integrate pentru gama de compresoare elicoidale cu injectie de ulei GA/GA+/GA VSD de la 37 pana la 90 kW. Noile uscatoare cu refrigerare ID 95-285 stabilesc un nou punct de reper privind performantele, impactul redus asupra mediului si beneficiul adus clientilor, furnizand aer de calitate ridicata cu un consum de energie redus cu 40% fata de uscatoarele conventionale cu o capacitate de racire similara, chiar la sarcina maxima.

Functionarea la punct de roua garantat, furnizarea de aer uscat de calitate cu o eficienta energetica ridicata (R410A), filtrarea in doua trepte integrata optional si tratarea condensului pentru o instalare facila, sistemele de control avansate pentru regularizarea capacitatii ce au ca rezultat economii suplimentare de energie si posibilitatea monitorizarii, toate acestea fac din noul ID95-285 o solutie ce asigura scaderi suplimentare ale costului duratei de viata a echipamentelor, reducand, de asemenea, impactul asupra mediului.

Atlas Copco este lider mondial in furnizarea de solutii pentru productivitate industriala. Produsele si serviciile includ echipamente pentru aer comprimat si gaz, generatoare, echipamente pentru constructii si minerit, unelte industriale si sisteme de asamblare, precum si servicii post-vanzare si de inchiriere. In stransa colaborare cu clientii si partenerii de afaceri, si cu 136 de ani de experienta, Atlas Copco inoveaza pentru productivitate superioara. Avand sediul central in Stockholm, Suedia, extinderea globala a Grupului implica peste 160 de piete. In 2008, Atlas Copco avea 34.000 de angajati si venituri de 7,7 miliarde de euro. Aflati mai multe la adresa www.atlascopco.com.

În octombrie, târgul Anuga va găzdui conferința internațională iFood 2019
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Cel mai mare târg mondial dedicat Industriei alimentare, Anuga 2019, care se va desfășura la MesseKoln în perioada 5-9 octombrie, va găzdui lucrările Conferinței iFood 2019, care va avea loc in ziua de 7 octombrie.   iFood 2019   Producția globală de produse alimentare este în continuă schimbare:...

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...