Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Atlas copco a lansat o noua generatie de uscatoare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Atlas Copco a lansat noua generatie de uscatoare cu refrigerare R410A integrate pentru gama de compresoare elicoidale cu injectie de ulei GA/GA+/GA VSD de la 37 pana la 90 kW. Noile uscatoare cu refrigerare ID 95-285 stabilesc un nou punct de reper privind performantele, impactul redus asupra mediului si beneficiul adus clientilor, furnizand aer de calitate ridicata cu un consum de energie redus cu 40% fata de uscatoarele conventionale cu o capacitate de racire similara, chiar la sarcina maxima.

Functionarea la punct de roua garantat, furnizarea de aer uscat de calitate cu o eficienta energetica ridicata (R410A), filtrarea in doua trepte integrata optional si tratarea condensului pentru o instalare facila, sistemele de control avansate pentru regularizarea capacitatii ce au ca rezultat economii suplimentare de energie si posibilitatea monitorizarii, toate acestea fac din noul ID95-285 o solutie ce asigura scaderi suplimentare ale costului duratei de viata a echipamentelor, reducand, de asemenea, impactul asupra mediului.

Atlas Copco este lider mondial in furnizarea de solutii pentru productivitate industriala. Produsele si serviciile includ echipamente pentru aer comprimat si gaz, generatoare, echipamente pentru constructii si minerit, unelte industriale si sisteme de asamblare, precum si servicii post-vanzare si de inchiriere. In stransa colaborare cu clientii si partenerii de afaceri, si cu 136 de ani de experienta, Atlas Copco inoveaza pentru productivitate superioara. Avand sediul central in Stockholm, Suedia, extinderea globala a Grupului implica peste 160 de piete. In 2008, Atlas Copco avea 34.000 de angajati si venituri de 7,7 miliarde de euro. Aflati mai multe la adresa www.atlascopco.com.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...