Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Atria închide afacerea sa cu carne de porc din Rusia

Autor: Meat MIlkjoi, 7 noiembrie, 2013

Așa cum a anunțat, Atria, procesatorul de carne finlandez a decis să închidă producția neprofitabilă de carne de porc din Rusia, informează The Meat Site.

Compania va închide, de asemenea, și producția la unitatea sa de procesare industrială și unitatea logistică din Moscova până la sfârșitul anului 2014.

Producția de pizza va fi transferată la fabrica Gorelovo din St. Petersburg, unde vor fi făcute investiții în valoare de € 4,6 milioane. Cu toate acestea vânzările din Moscova vor continua sub brandul Campomos.

Deficiențele rezultate din întreruperea operațiunilor afacerii au fost recunoscute pentru al treilea trimestru al anului 2013. Atria a recunoscut deficiențe în valoare totală de 23 mil. euro.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...