Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Au început înscrierile la Conferința Internațională Meat & Milk 2018!

Autor: meatmilkjoi, 2 noiembrie, 2017

Agenția infoGROUP, editor al revistei Meat.Milk., anunță începerea campaniei de înscriere la cea de-a VII ediție a Expo-Conferinței Meat & Milk, eveniment central al industriilor de carne și lapte ale României care se va defășura în zilele de 24-25 mai 2018 la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Concepută după un format nou, care va fi anunțat în perioada următoare, manifestarea va reuni, ca de fiecare dată, elita celor două sectoare, fie că vorbim despre fermieri, fie, despre procesatori, furnizori de tehnologii, materii prime, soluții de asigurarea sănătății animalelor și a siguranței alimentare etc.

 

Desigur, de la eveniment nu vor lipsi reprezentanții la vârf ai autorităților și nici președinții celor mai importante asociații profesionale din domeniu, cum nu vor lipsi nici invitați de marcă din străinătate.

 

Cum, evenimentele din viața economică a României se succed cu o rapiditate ieșită din comun, titlul celei de-a VII ediții, precum și tematica orientativă vor fi stabilite în perioada următoare dar, așa cum v-ați obișnuit, vor fi ancorate în cea mai stringentă actualitate.

 

Invităm așadar fermierii, companiile din domeniu și pe toți cei interesați să își rezerve încă de acum buget pentru particiăarea la cea mai importantă conferință internațională a anului viitor, Meat & Milk 2018.

 

Detalii și înscrieri la telefon 021.223.25.21 și la office@infogroup.ro. Cum, multe firme au semnat deja contracte de participare ori au cerut deja detalii despre eveniment, recomandăm comaniilor contactarea încă de acum a serviciului nostru de marketing și a fiecărui specialist infoGROUP care păstrează legătura cu acestea, pentru rezervarea de locuri de participare, spații de expunere în zona B2B-Expo, spații de prezentare și parteneriate.

 

Meat & Milk,

DISCUȚII DIRECTE, REZULTATE CONCRETE!

Au apărut hărțile ”Fabrica de Carne” și ”Fabrica de Lapte”. COMANDĂ-LE ACUM!
Autor: meatmilk  /   joi, 31 august 2017

Agenția infoGROUP anunță apariția edițiilor cu nr. III a hărților ECONOMICE Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, dedicate sectorelor de carne și lapte din România, instrumente de lucru ACTUALIZATE la zi, necesare tuturor fermierilor și procesatorilor de carne și lapte din România, dar și specialiștilor din domeniul...

Nu lipsi la Conferința infoPACK 2017. Promovează-te! Fii în prim-plan!
Autor: meatmilk  /   luni, 28 august 2017

În zilele de 9 și 10 noiembrie 2017, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, agenția infoGROUP Media Invest și revista infoPACK vor fi gazdele Conferinței Internaționale infoPACK, eveniment care va reuni specialiști din domeniul ambalajelor precum și beneficiari ai tehnologiilor și soluțiilor de ambalare din multiple domenii de...