Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Auchan cauta personal pentru hypermarketul din Drumul Taberei

Autor: Meat MIlkvineri, 3 octombrie, 2014

Auchan angajeaza 400 de persoane pentru hypermarketul Auchan Drumul Taberei – al optulea din Bucuresti – care va fi deschis la finalul acestui an, informeaza Magazinul Progresiv.

Biroul de recrutare are sediul pe Bulevardul 1 Mai, sector 6, in zona unde este deja in constructie noul magazin, si va oferi 400 de locuri de munca. Programul de functionare al biroului de recrutare este de luni pana vineri intre orele 9:00 − 18:00.

Posturile disponibile sunt: operatori case de marcat full time si part time, lucratori comerciali, agenti de securitate, brutari, patiseri, macelari, preparatori carne, bucatari, vanzatori (pescarie, produse proaspete, produse electronice si electrocasnice), electricieni, receptioneri pentru marfa.

Auchan cauta atat personal cu experienta, cat si persoane care se afla la inceput de cariera. „Vrem oameni care sa stie sa relationeze cu clientii, sa fie deschisi si primitori, cu spirit de initiativa, capabili sa evolueze”, a declarat Vincent Burnel, directorul noului hypermarket Auchan Drumul Taberei.

Reteaua Auchan Romania opereaza in prezent 31 de hypermarketuri (dintre care 20 foste unitati Real) in 18 localitati. Alte doua unitati sunt in constructie in acest moment: un proiect stand alone in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti si un proiect in centrul comercial Coresi din Brasov – ambele inaugurari fiind anuntate pentru 2015. In Romania, Auchan a ajuns in anul 2013 la afaceri de 4,6 miliarde de lei fara taxe (aproximativ un mld. Euro), iar pirderile cumulate au fost de 15 milioane de euro, potrivit raportarilor companiei.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...