Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Auchan își extinde rețeaua ocupând magazinele OMV Petrom

Autor: Nora Marinvineri, 17 februarie, 2017

OMV Petrom, cel mai mare jucător din piaţa petrolieră locală, lucrează alături de francezii de la Auchan la un proiect pilot prin care un hypermarket în miniatură ar putea fi integrat în structura unei benzinării.

 

Cele două companii sunt în primele faze ale proiectului, dar mişcarea este oarecum surprinzătoare pentru că în alte state retailerii sunt cei care-şi construiesc staţii pentru a-i atrage pe clienţi.

 

OMV Petrom este cel mai mare jucător din piaţa petrolieră locală, cu un lanţ de circa 550 de staţii care funcţionează atât sub brandul Petrom, cât şi OMV. Mişcarea face parte dintr-o tendinţă vizibilă de diversificare a ofertei de servicii prin care trec marii petrolişti.

Pe final de martie, Profi a mai deschis cinci magazine
Autor: Miruna Sorescu  /   vineri, 31 martie 2017

Profi a deschis la finalul lunii martie încă cinci magazine, la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca, incheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurari, dintre care sase in format Loco, cinci in format City si trei in format Standard.   Unitatea din Tantareni, judetul Gorj, se gaseste de astazi pe Str....

Lidl și Kaufland se extind cu 180 de milioane de euro de la BERD
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 23 martie 2017

Potrivit unui anunț oficial publicat pe site-ul BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare), grupul german Schwartz a depus o cerere pentru a împrumuta suma de 180 de milioane de euro care vor fi folosiți la extinderea rețelelor Lidl în România, și Bulgaria, precum și pentru extinderea rețelei Kaufland în...