Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Auchan își extinde rețeaua ocupând magazinele OMV Petrom

Autor: Nora Marinvineri, 17 februarie, 2017

OMV Petrom, cel mai mare jucător din piaţa petrolieră locală, lucrează alături de francezii de la Auchan la un proiect pilot prin care un hypermarket în miniatură ar putea fi integrat în structura unei benzinării.

 

Cele două companii sunt în primele faze ale proiectului, dar mişcarea este oarecum surprinzătoare pentru că în alte state retailerii sunt cei care-şi construiesc staţii pentru a-i atrage pe clienţi.

 

OMV Petrom este cel mai mare jucător din piaţa petrolieră locală, cu un lanţ de circa 550 de staţii care funcţionează atât sub brandul Petrom, cât şi OMV. Mişcarea face parte dintr-o tendinţă vizibilă de diversificare a ofertei de servicii prin care trec marii petrolişti.

Profi a mai deschis două magazine în Moldova
Autor: meatmilk  /   vineri, 8 septembrie 2017

(Comunicat) Profi își continuă expansiunea, deschizând încă două magazine, mai precis, cate un magazin in localitatile Fundu Moldovei si Galati.   Cel din Fundu Moldovei, jud Suceava, se gaseste in format Standard pe str. Principala, nr. 845 si are o suprafata totala de 558 mp, sala de vanzari fiind de 420 mp.   In...

Lidl inaugurează încă un magazin în București
Autor: meatmilk  /   miercuri, 26 iulie 2017

(Comunicat) Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în București, în data de 27 iulie. Noua unitate este situată pe Strada Drumul Binelui, Nr. 51, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.   Magazinul va avea o suprafață de peste 1300 m² și peste 130 de...