Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Auchan își va dubla cifra de afaceri

Autor: Meat MIlkjoi, 17 octombrie, 2013

Integrarea celor 20 de magazine Real preluate recent si deschiderea altor doua hypermarketuri (Brasov si Bucuresti – ambele in primavara lui 2015) ar urma sa conduca la dublarea cifrei de afaceri a companiei Auchan Romania, panala 2 miliarde de euro, a spus Patrick Espasa, directorul general al companiei, in cadrul unei conferinte de presa prilejuite de deschiderea primului magazin reamenajat si rebranduit Auchan dintre cele preluate de la Real – Auchan Pallady.

De asemenea, Auchan si-a fixat ca obiectiv cresterea cu 30% a numarului de clienti ca urmare a dezvoltarii retelei de magazine prin integrarea hypermarketurilor preluate si deschiderea celor doua mentionate.

Procesul de rebranding, pentru care Auchan va investi circa 40 de milioane de euro, ar urma sa se incheie in prima jumatate a anului viitor. Pana la sfarsitul acestui an vor mai fi transformate magazinele din Brasov, Oradea si Bucuresti – Vitan. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...