Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Australia: lucratorii din abatoare fac jumatate de norma

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mai multe abatoare din Australia au propus angajatilor sa lucreze numai o jumatate de norma, relateaza presa internationala. Oficialii Teys Group, una dintre cele mai mari compania din industria australiana a procesarii de carne, au precizat ca principalul motiv pentru care au propus angajatilor doar o jumatate de tura este aprecierea dolarului. Directorul general al companiei, Geoff Teys, a precizat ca fabricile de carne Central Queensland vor opera doar patru zile pe saptamana, pentru a face astfel economii cu plata angajatilor. „Aceasta decizie inseamna ca vom fi restrictionati in ceea ce priveste plata pentru animale pana cand vom reusi sa crestem pretul carnii. Pretul carnii creste, de fapt, dar nu la fel de repede ca dolarul”, a precizat oficialul Teys Group.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...