Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Australia: lucratorii din abatoare fac jumatate de norma

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mai multe abatoare din Australia au propus angajatilor sa lucreze numai o jumatate de norma, relateaza presa internationala. Oficialii Teys Group, una dintre cele mai mari compania din industria australiana a procesarii de carne, au precizat ca principalul motiv pentru care au propus angajatilor doar o jumatate de tura este aprecierea dolarului. Directorul general al companiei, Geoff Teys, a precizat ca fabricile de carne Central Queensland vor opera doar patru zile pe saptamana, pentru a face astfel economii cu plata angajatilor. „Aceasta decizie inseamna ca vom fi restrictionati in ceea ce priveste plata pentru animale pana cand vom reusi sa crestem pretul carnii. Pretul carnii creste, de fapt, dar nu la fel de repede ca dolarul”, a precizat oficialul Teys Group.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...