Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Australia: lucratorii din abatoare fac jumatate de norma

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mai multe abatoare din Australia au propus angajatilor sa lucreze numai o jumatate de norma, relateaza presa internationala. Oficialii Teys Group, una dintre cele mai mari compania din industria australiana a procesarii de carne, au precizat ca principalul motiv pentru care au propus angajatilor doar o jumatate de tura este aprecierea dolarului. Directorul general al companiei, Geoff Teys, a precizat ca fabricile de carne Central Queensland vor opera doar patru zile pe saptamana, pentru a face astfel economii cu plata angajatilor. „Aceasta decizie inseamna ca vom fi restrictionati in ceea ce priveste plata pentru animale pana cand vom reusi sa crestem pretul carnii. Pretul carnii creste, de fapt, dar nu la fel de repede ca dolarul”, a precizat oficialul Teys Group.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...