Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Autoarea articolului ”Caracterizarea lactulozei şi obţinerea ei din lactoză” este doamna Elvira Vrabie

Autor: meatmilkvineri, 29 septembrie, 2017

Ca urmare a faptului că, în ziua de 29 septembrie 2017, doamna Elvira Vrabie ne-a remis la redacție un mesaj în care ne semnalează că articolul cu titlul ”Caracterizarea lactulozei și obținerea ei din lactoză”, publicat sub semnătura lui Ioan Șerbănescu la data de 26 iunie 2014 de fosta revistă ”Fabrica de lapte” (înglobată acum în publicația Meat.Milk.), este copiat integral de respectivul din lucrarea domniei sale de doctorat cu titlul ”PROCESAREA ELECTROFIZICĂ A ZERULUI CU EXTRAGEREA CONCENTRATULUI  PROTEICO-MINERAL ŞI IZOMERIZAREA SIMULTANĂ A LACTOZEI ÎN LACTULOZĂ”, depusă la Academia de Științe a Republicii Moldova-Institutul de Fizică Aplicată, facem precizarea de rigoare, admițând faptul că, într-adevăr, textul incriminat este creația doamnei Elvira Vrabie, constatând totodată încălcarea principiilor jurnalistice și de drept intelectual de către același Ioan Șerbănescu.

 

Specificând faptul că, la data predării manuscrisului de către Ioan Șerbănescu, redacția noastră nu a avut posibilitatea verificării textului, dar și că, din cauze de acte de indisciplină gravă, respectivul a fost exclus din echipa de colaboratori la scurt timp după publicarea articolului incriminat, agenția infoGROUP își prezintă scuzele doamnei Elvira Vrabie și face cuvenita rectificare, exprimându-și totodată regretul pentru cele întâmplate.

Domnul Ștefan Vârtaci a devenit colaborator al agenției infoGROUP și al revistei Meat.Milk
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Unul dintre cei mai mari specialiști din Industria alimentară românească, domnul Stefan Gheorghe Virtaci, a devenit colaborator al agenției infoGRPUP și al revistei Meat. Milk, urmând să reprezinte agenția în diverse relații contractuale, dar și să realizeze materiale editoriale.   Absolvent al ASE...

Concursul de rețete tradiționale din Banat ”Gustul ca patrimoniu”
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 septembrie 2018

(Comunicat) La Pas / Slowing down este un proiect al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană și al Asociației CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.   Concursul de rețete tradiționale Gustul ca patrimoniu este primul eveniment...