Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: ajutorul pentru producatorii de carne de vita din zonele defavorizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, o noua perioada de depunere a cererilor pentru schema de ajutor specific acordat producatorilor de carne de vita din zonele defavorizate.

Beneficiarii acestei scheme vor putea depune cererile intre 29 octombrie si 09 noiembrie 2012. Hotararea de guvern a fost aprobata avand in vedere ca 2012 este primul an de aplicare a acestei scheme de ajutor specific si pentru ca prima perioada de depunere a coincis cu o perioada in care crescatorii de animale s-au aflat pe pasunile montane si submontane caracteristice zonelor defavorizate, neputand depune cererile la timp, se arata in nota de fundamentare a hotararii.

Pentru a doua etapa de depunere a cererilor, controlul la fata locului se efectueaza pana la data limita a perioadei de retinere a fiecarui an, in functie de perioada de depunere a cererilor, conform manualului de proceduri.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...