Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: ajutorul pentru producatorii de carne de vita din zonele defavorizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, o noua perioada de depunere a cererilor pentru schema de ajutor specific acordat producatorilor de carne de vita din zonele defavorizate.

Beneficiarii acestei scheme vor putea depune cererile intre 29 octombrie si 09 noiembrie 2012. Hotararea de guvern a fost aprobata avand in vedere ca 2012 este primul an de aplicare a acestei scheme de ajutor specific si pentru ca prima perioada de depunere a coincis cu o perioada in care crescatorii de animale s-au aflat pe pasunile montane si submontane caracteristice zonelor defavorizate, neputand depune cererile la timp, se arata in nota de fundamentare a hotararii.

Pentru a doua etapa de depunere a cererilor, controlul la fata locului se efectueaza pana la data limita a perioadei de retinere a fiecarui an, in functie de perioada de depunere a cererilor, conform manualului de proceduri.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...