Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: ajutorul pentru producatorii de carne de vita din zonele defavorizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, o noua perioada de depunere a cererilor pentru schema de ajutor specific acordat producatorilor de carne de vita din zonele defavorizate.

Beneficiarii acestei scheme vor putea depune cererile intre 29 octombrie si 09 noiembrie 2012. Hotararea de guvern a fost aprobata avand in vedere ca 2012 este primul an de aplicare a acestei scheme de ajutor specific si pentru ca prima perioada de depunere a coincis cu o perioada in care crescatorii de animale s-au aflat pe pasunile montane si submontane caracteristice zonelor defavorizate, neputand depune cererile la timp, se arata in nota de fundamentare a hotararii.

Pentru a doua etapa de depunere a cererilor, controlul la fata locului se efectueaza pana la data limita a perioadei de retinere a fiecarui an, in functie de perioada de depunere a cererilor, conform manualului de proceduri.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...