Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: ajutorul pentru producatorii de carne de vita din zonele defavorizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, o noua perioada de depunere a cererilor pentru schema de ajutor specific acordat producatorilor de carne de vita din zonele defavorizate.

Beneficiarii acestei scheme vor putea depune cererile intre 29 octombrie si 09 noiembrie 2012. Hotararea de guvern a fost aprobata avand in vedere ca 2012 este primul an de aplicare a acestei scheme de ajutor specific si pentru ca prima perioada de depunere a coincis cu o perioada in care crescatorii de animale s-au aflat pe pasunile montane si submontane caracteristice zonelor defavorizate, neputand depune cererile la timp, se arata in nota de fundamentare a hotararii.

Pentru a doua etapa de depunere a cererilor, controlul la fata locului se efectueaza pana la data limita a perioadei de retinere a fiecarui an, in functie de perioada de depunere a cererilor, conform manualului de proceduri.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...