Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: anpc a constatat ca in conservele de carne sunt aditivi care afecteaza sanatatea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine – InfoCons a studiat conservele de carne care se gasesc in comert si a ajuns la o concluzie ingrijoratoare: sunt pline de aditivi alimentari.

Analizele efectuate in cadrul acestui studiu, realizat de ANPCPPS Romania – o9atitudine – InfoCons in parteneriat cu Facultatea de Alimentatie si Turism, Catedra de Inginerie si Management in Turism din cadrul Universitatii Transilvania Brasov au evidentiat ca in conservele de carne exista aditivi folositi in industria alimentara din Romania, scrie newsbv.ro.

Insa o parte din acestia sunt foarte periculosi. Ingrijorator este si ca din cele 14 tipuri de conserve analizate nu s-a gasit nici una fara E-uri.

65% din produsele analizate au in componenta minimum trei E-uri, iar restul de 35% au un singur E. Intre acestea exista si un produs cu 8 E-uri, maximumul gasit in acest tip de produse. 14 produse tip conserva de carne au facut obiectul studiului ANPCPPS Romania.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....