Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: apdrp anunta prelungirea masurilor 3.1 si 3.3 pentru pescuit pana la 15 februarie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) anunta prelungirea, pana in data de 15.02.2013,

a sesiunii deschise de primire a cererilor de finantare pe masurile 3.1 si 3.3, pentru acordarea fondurilor nerambursabile pentru pescuit si acvacultura conform masurilor 3.1 si 3.3 din cadrul Programului Operational pentru Pescuit.

Depunerea proiectelor in cadrul masurilor 3.1 si 3.3 se va face la sediile Compartimentelor Regionale, in intervalul 8.30-16.30, pana la 15 februarie 2013. Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidului Solicitantului aferent fiecarei masuri (3.1, respectiv 3.3).

In cazul masurilor care implica evaluarea tehnica si financiara, pentru a fi selectat pentru finantare proiectul trebuie sa obtina punctajul minim prevazut pentru fiecare masura, conform Ghidului Solicitantului corespunzator masurii. DGP-AMPOP va notifica in scris pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarilor cererilor de finantare depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...