Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carne alterata in magazinele din Cluj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Realitatea TV, in urma unei actiuni specifice de control desfasurata in Cluj Napoca, inspectorii OPC au controlat 29 de comercianti si producatori si au descoperit probleme grave la produsele pe care le puneau in vanzare. Amenzile totale se ridica la 30.000 de lei.

Produse expirate, data expirarii modificata, carne alterata tinuta in acelasi frigider cu produsele proaspete sunt doar cateva dintre neregulile sesizate de Protectia Consumatorului.

Produsele din carne aveau un continut de grasime sau de apa care depaseste limita maxima admisa, iar etichetele era sterse si nu puteau fi citite. Inspectorii au retras de pe piata carne in valoare de aproape 5.000 de lei.

„In ceea ce priveste comercializarea de produse din carne si preparate din carne, la toti cei verificati am constatat abateri urmand ca in perioada urmatoare sa verificam aceste unitati, acesti producatori pana cand ei se vor pune la punct cu ceea ce inseamna produs alimentar in magazinele clujene”, a declarat Cristian Nicula, inspector sef OPC Cluj.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...