Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carne alterata in magazinele din Cluj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Realitatea TV, in urma unei actiuni specifice de control desfasurata in Cluj Napoca, inspectorii OPC au controlat 29 de comercianti si producatori si au descoperit probleme grave la produsele pe care le puneau in vanzare. Amenzile totale se ridica la 30.000 de lei.

Produse expirate, data expirarii modificata, carne alterata tinuta in acelasi frigider cu produsele proaspete sunt doar cateva dintre neregulile sesizate de Protectia Consumatorului.

Produsele din carne aveau un continut de grasime sau de apa care depaseste limita maxima admisa, iar etichetele era sterse si nu puteau fi citite. Inspectorii au retras de pe piata carne in valoare de aproape 5.000 de lei.

„In ceea ce priveste comercializarea de produse din carne si preparate din carne, la toti cei verificati am constatat abateri urmand ca in perioada urmatoare sa verificam aceste unitati, acesti producatori pana cand ei se vor pune la punct cu ceea ce inseamna produs alimentar in magazinele clujene”, a declarat Cristian Nicula, inspector sef OPC Cluj.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...