Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carne alterata in magazinele din Cluj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Realitatea TV, in urma unei actiuni specifice de control desfasurata in Cluj Napoca, inspectorii OPC au controlat 29 de comercianti si producatori si au descoperit probleme grave la produsele pe care le puneau in vanzare. Amenzile totale se ridica la 30.000 de lei.

Produse expirate, data expirarii modificata, carne alterata tinuta in acelasi frigider cu produsele proaspete sunt doar cateva dintre neregulile sesizate de Protectia Consumatorului.

Produsele din carne aveau un continut de grasime sau de apa care depaseste limita maxima admisa, iar etichetele era sterse si nu puteau fi citite. Inspectorii au retras de pe piata carne in valoare de aproape 5.000 de lei.

„In ceea ce priveste comercializarea de produse din carne si preparate din carne, la toti cei verificati am constatat abateri urmand ca in perioada urmatoare sa verificam aceste unitati, acesti producatori pana cand ei se vor pune la punct cu ceea ce inseamna produs alimentar in magazinele clujene”, a declarat Cristian Nicula, inspector sef OPC Cluj.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...