Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: confiscari de carne in timis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ca in fiecare an, inspectorii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Timis vor incerca sa depisteze cat mai multe dintre neregulile existente in magazine, pe piata produselor din carne.

Pro-tv informeaza ca, in primele sase zile ale lunii, au fost deja confiscate peste 130 de kilograme de carne.

Verificarile vor continua pana in perioada sarbatorilor, inspectorii DSVSA Timis dorind sa se asigure ca aceste produse sunt vandute in conditii de maxima siguranta. Timisorenii trebuie sa stie ca pe masa de Craciun vor avea preparate care respecta conditiile de igiena.

Bilantul ultimelor 30 de zile este ingrijorator, din acest punct de vedere: In total au fost efectuate 58 de controale, iar inspectorii DSVSA Timis au aplicat noua sanctiuni contraventionale. Acestia au confiscat peste 1.500 de kilograme de carne si au dat amenzi care depasesc 80.000 de lei.

Principalul motiv pentru care comerciantii au fost amendati este pastrarea produselor in conditii improprii. De asemenea, au mai fost aplicate sanctiuni pentru activitate neautorizata si comercializarea produselor fara eticheta a declarat pentru stirileprotv.ro/vest, directorul executiv al DSVSA Timis, Popa Adrian. (TS)

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...