Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: confiscari de carne in timis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ca in fiecare an, inspectorii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Timis vor incerca sa depisteze cat mai multe dintre neregulile existente in magazine, pe piata produselor din carne.

Pro-tv informeaza ca, in primele sase zile ale lunii, au fost deja confiscate peste 130 de kilograme de carne.

Verificarile vor continua pana in perioada sarbatorilor, inspectorii DSVSA Timis dorind sa se asigure ca aceste produse sunt vandute in conditii de maxima siguranta. Timisorenii trebuie sa stie ca pe masa de Craciun vor avea preparate care respecta conditiile de igiena.

Bilantul ultimelor 30 de zile este ingrijorator, din acest punct de vedere: In total au fost efectuate 58 de controale, iar inspectorii DSVSA Timis au aplicat noua sanctiuni contraventionale. Acestia au confiscat peste 1.500 de kilograme de carne si au dat amenzi care depasesc 80.000 de lei.

Principalul motiv pentru care comerciantii au fost amendati este pastrarea produselor in conditii improprii. De asemenea, au mai fost aplicate sanctiuni pentru activitate neautorizata si comercializarea produselor fara eticheta a declarat pentru stirileprotv.ro/vest, directorul executiv al DSVSA Timis, Popa Adrian. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...