Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: confiscari de carne in timis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ca in fiecare an, inspectorii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Timis vor incerca sa depisteze cat mai multe dintre neregulile existente in magazine, pe piata produselor din carne.

Pro-tv informeaza ca, in primele sase zile ale lunii, au fost deja confiscate peste 130 de kilograme de carne.

Verificarile vor continua pana in perioada sarbatorilor, inspectorii DSVSA Timis dorind sa se asigure ca aceste produse sunt vandute in conditii de maxima siguranta. Timisorenii trebuie sa stie ca pe masa de Craciun vor avea preparate care respecta conditiile de igiena.

Bilantul ultimelor 30 de zile este ingrijorator, din acest punct de vedere: In total au fost efectuate 58 de controale, iar inspectorii DSVSA Timis au aplicat noua sanctiuni contraventionale. Acestia au confiscat peste 1.500 de kilograme de carne si au dat amenzi care depasesc 80.000 de lei.

Principalul motiv pentru care comerciantii au fost amendati este pastrarea produselor in conditii improprii. De asemenea, au mai fost aplicate sanctiuni pentru activitate neautorizata si comercializarea produselor fara eticheta a declarat pentru stirileprotv.ro/vest, directorul executiv al DSVSA Timis, Popa Adrian. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...