Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: fermele mici vor fi comasate sau indreptate spre agricultura ecologica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(NewsIn) In viitoarea Politica Agricola Comuna fermele de subzistenta vor fi indreptate spre comasare sau spre agricultura ecologica, a declarat ieri, Dacian Ciolos, comisarul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala.

„In ceea ce priveste fermele de subzistenta, dupa cum stiti, vom avea si in viitoarea Politica Agricola Comuna (PAC) instrumente specifice prin care un stat membru ca Romania sa le poata indrepta spre comasare, fie spre o piata cu produse specifice si, de ce nu, spre agricultura ecologica.

Important este ca acestea sa devina eficiente din punct de vedere economic, sa fie orientate catre o cerere care exista pe piata”, a mentionat Ciolos.
Acesta a subliniat ca „eficienta nu inseamna neaparat mare, ci inseamna in primul rand orientat spre o cerere care exista pe piata”.

Comisarul european pentru Agricultura a mai spus ca vor exista instrumente financiare pentru ca Romania sa poata decide ce masuri va lua in legatura cu aceste ferme si „sa nu i se dicteze de la Buxelles sau din alta parte”.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...