Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: garda financiara a dat iama in angrosistii de carne de la antrefrig

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

120 de comisari ai Garzii Financiare au efectuat o actiune de control intr-un complex comercial en gross din estul Bucurestiului, specializat in comertul cu produse din carne, arata un comunicat de presa.

In urma controlului s-a dispus confiscarea unor sume in cuantum de 3.213 lei si indisponibilizarea in vederea confiscarii a 37.500 kg peste congelat, 20.000 kg carne de pui si 677 kg carne de porc.

Institutia amintita nu precizeaza numele en-gros-ului controlat, dar, cel mai probabil, este vorba despre Antrefrig. Pentru cei gasiti in neregula s-au intocmit acte preliminare in vederea deschiderii de dosare penale.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....