Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: garda financiara a dat iama in angrosistii de carne de la antrefrig

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

120 de comisari ai Garzii Financiare au efectuat o actiune de control intr-un complex comercial en gross din estul Bucurestiului, specializat in comertul cu produse din carne, arata un comunicat de presa.

In urma controlului s-a dispus confiscarea unor sume in cuantum de 3.213 lei si indisponibilizarea in vederea confiscarii a 37.500 kg peste congelat, 20.000 kg carne de pui si 677 kg carne de porc.

Institutia amintita nu precizeaza numele en-gros-ului controlat, dar, cel mai probabil, este vorba despre Antrefrig. Pentru cei gasiti in neregula s-au intocmit acte preliminare in vederea deschiderii de dosare penale.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...