Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

AutoritAȚi: garda financiara a dat iama in angrosistii de carne de la antrefrig

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

120 de comisari ai Garzii Financiare au efectuat o actiune de control intr-un complex comercial en gross din estul Bucurestiului, specializat in comertul cu produse din carne, arata un comunicat de presa.

In urma controlului s-a dispus confiscarea unor sume in cuantum de 3.213 lei si indisponibilizarea in vederea confiscarii a 37.500 kg peste congelat, 20.000 kg carne de pui si 677 kg carne de porc.

Institutia amintita nu precizeaza numele en-gros-ului controlat, dar, cel mai probabil, este vorba despre Antrefrig. Pentru cei gasiti in neregula s-au intocmit acte preliminare in vederea deschiderii de dosare penale.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...