Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: garda financiara a dat iama in angrosistii de carne de la antrefrig

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

120 de comisari ai Garzii Financiare au efectuat o actiune de control intr-un complex comercial en gross din estul Bucurestiului, specializat in comertul cu produse din carne, arata un comunicat de presa.

In urma controlului s-a dispus confiscarea unor sume in cuantum de 3.213 lei si indisponibilizarea in vederea confiscarii a 37.500 kg peste congelat, 20.000 kg carne de pui si 677 kg carne de porc.

Institutia amintita nu precizeaza numele en-gros-ului controlat, dar, cel mai probabil, este vorba despre Antrefrig. Pentru cei gasiti in neregula s-au intocmit acte preliminare in vederea deschiderii de dosare penale.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...