Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: mezeluri neconforme, oprite de la comercializare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Carne expirata si mezeluri cu amidon, cu prea multa grasime si apa in compozitie. Este concluzia la care au ajuns inspectorii de la Protectia Consumatorului din mai multe judete din Transilvania in urma controalelor efectuate.

Conform citynews.ro, comisarii au analizat sortimente produse de mai multi procesatori din judetele din Cluj, Maramures, Bistrita-Nasaud si Satu-Mare si au descoperit abateri de la retele aprobate initial.

Cei mai multi dintre acestia utilizau, in procesul de productie a salamului, carnatilor sau a crenwurstilor, ingrediente interzise sau ingrediente avizate, in cantitati peste limita legala admisa.

La toti cei verificati am constatat abateri fapt pentru care am prelevat probe de la diferiti producatori pentru a constata daca sunt conforme cu caracteristicile prezentate de producator.

Din cele 15 probe prelevate, noua sunt neconforme, a declarat Cristian Nicula, comisar sef Comisariatul Regional Pentru Protectia Consumatorilor Regiunea de Nord Vest Cluj (CRPCRNV Cluj).

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....