Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: rares niculescu a fost desemnat raportor european in domeniul pescuitului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroazi informeaza ca Rares Niculescu, deputat european, a fost desemnat raportor al Parlamentului European pentru Regulamentul privind conservarea resurselor de pescuit, prin masuri tehnice de protectie a puietului de organisme marine.

Regulamentul urmareste stabilirea competentelor Comisiei in ceea ce priveste regulile referitoare la pescuit (regulile obligatorii, impartirea regiunilor in zone geografice, tipurile de nave de pescuit, tipuri de plase si alte ustensile) in vederea protecsiei puietului de peste.

Deputatul Rares Niculescu a mai fost desemnat si raportor al Grupului PPE pentru Regulamentul de stabilire a unor masuri privind capturile accidentale de cetacee in activitatile de pescuit.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...