Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: rares niculescu a fost desemnat raportor european in domeniul pescuitului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroazi informeaza ca Rares Niculescu, deputat european, a fost desemnat raportor al Parlamentului European pentru Regulamentul privind conservarea resurselor de pescuit, prin masuri tehnice de protectie a puietului de organisme marine.

Regulamentul urmareste stabilirea competentelor Comisiei in ceea ce priveste regulile referitoare la pescuit (regulile obligatorii, impartirea regiunilor in zone geografice, tipurile de nave de pescuit, tipuri de plase si alte ustensile) in vederea protecsiei puietului de peste.

Deputatul Rares Niculescu a mai fost desemnat si raportor al Grupului PPE pentru Regulamentul de stabilire a unor masuri privind capturile accidentale de cetacee in activitatile de pescuit.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...