Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: rares niculescu a fost desemnat raportor european in domeniul pescuitului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroazi informeaza ca Rares Niculescu, deputat european, a fost desemnat raportor al Parlamentului European pentru Regulamentul privind conservarea resurselor de pescuit, prin masuri tehnice de protectie a puietului de organisme marine.

Regulamentul urmareste stabilirea competentelor Comisiei in ceea ce priveste regulile referitoare la pescuit (regulile obligatorii, impartirea regiunilor in zone geografice, tipurile de nave de pescuit, tipuri de plase si alte ustensile) in vederea protecsiei puietului de peste.

Deputatul Rares Niculescu a mai fost desemnat si raportor al Grupului PPE pentru Regulamentul de stabilire a unor masuri privind capturile accidentale de cetacee in activitatile de pescuit.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...