Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: rares niculescu a fost desemnat raportor european in domeniul pescuitului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroazi informeaza ca Rares Niculescu, deputat european, a fost desemnat raportor al Parlamentului European pentru Regulamentul privind conservarea resurselor de pescuit, prin masuri tehnice de protectie a puietului de organisme marine.

Regulamentul urmareste stabilirea competentelor Comisiei in ceea ce priveste regulile referitoare la pescuit (regulile obligatorii, impartirea regiunilor in zone geografice, tipurile de nave de pescuit, tipuri de plase si alte ustensile) in vederea protecsiei puietului de peste.

Deputatul Rares Niculescu a mai fost desemnat si raportor al Grupului PPE pentru Regulamentul de stabilire a unor masuri privind capturile accidentale de cetacee in activitatile de pescuit.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...