Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: ultima zi de inregistrare a cererilor pentru masura 215

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

15 noiembrie este ultima zi in care Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA ) mai preia cereri de subventii pentru bunastarea animalelor.

Este vorba de subventiile acordate pe Masura 215, de care pot beneficia exploatatiile comerciale din sectorul de crestere a pasarilor, autorizate sanitar – veterinar ce isi asuma angajamente voluntar in favoarea bunastarii animalelor.

Exploatantiile care solicita subventii de acest tip trebuie sa respecte cerintele legale in materie de gestionare si bunele conditii agricole si de mediu. Masura 215 presupune totodata acordarea de subventii pentru banastarea porcilor.

Dupa completarea on-line a cererii, aceasta se tipareste si se depune la Centrul Judetean al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura. Cererea va trebui insotita de o serie de documente privind functionarea exploatatiei, grafice de livrare si populare si de efectiv.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...