Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AutoritAȚi: verificari la producatorii carne de vita si lapte din zonele defavorizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Centrul Judetean al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (CJAPIA) Bihor informeaza ca, la data de 3 decembrie, a inceput activitatea de control la fata locului pentru ajutorul specific acordat producatorilor de carne de vita si lapte din zonele defavorizate.

Esantionul cu beneficiarii care vor fi supusi controlului la fata locului a fost extras in urma unei analize de risc din aplicatia electronica „Bovina defavorizata 2012”, de catre o Comisiei de esantionare infiintata la nivelul APIA Bucuresti. Pe parcursul controalelor va fi verificata respectarea obligatiilor pe care solicitantii de sprijin specific acordat producatorilor de lapte si carne de vita din zonele defavorizate si le-au asumat la depunerea cererilor.

Mai precis, vor fi controlate: existenta efectiva a animalelor in exploatatie, inclusiv a celor care nu fac obiectul cererii depuse; existenta, pentru animalele gasite la fata locului, a celor 4 elemente ale sistemului de identificare (crotalii aplicate, pasapoarte in original, inregistratea in Registrul National al Exploatatiilor – conform extrasului din ziua/preziua controlului, registrul individual al exploatatiei); existenta documentelor justificative a altor evenimente (pierdere crotalii, forta majora, etc).

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...