Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Autoritatile din bangladesh au interzis comertul cu pasari vii in zilele de luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroinfo, autoritatile din Bangladesh au impus o interdictie asupra vanzarilor de pui vii in capitala Dhaka, in zilele de luni, pentru a preveni transmiterea gripei aviare la om.

Prezenta virusului H5N1 a fost semnalata deja in mai multe districte ale tarii, comertul cu pasari de curte inregistrand o scadere accentuata in ultima perioada. In Dhaka au fost inregistrate trei cazuri de gripa aviara la om, ceea ce a determinat adoptarea unor masuri suplimentare de siguranta pentru a proteja populatia.

Politia a restrictionat circulatia vehiculelor care transporta pasari dupa miezul noptii, iar in zilele de luni in pietele din capitala va fi interzisa comercializarea acestora.

In ciuda eforturilor guvernamentale disperate pentru a opri raspandirea infectiei cu gripa aviara, doar o mica parte din pasarile contaminate ajung sa fie incinerate, din cauza lipsei de informare si a saraciei extreme din comunitatile agricole. Peste 4 milioane de locuitori ai Bangladesh-ului isi desfasoaa activitatea in sectorul avicol.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...