Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Autoritatile din bangladesh au interzis comertul cu pasari vii in zilele de luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroinfo, autoritatile din Bangladesh au impus o interdictie asupra vanzarilor de pui vii in capitala Dhaka, in zilele de luni, pentru a preveni transmiterea gripei aviare la om.

Prezenta virusului H5N1 a fost semnalata deja in mai multe districte ale tarii, comertul cu pasari de curte inregistrand o scadere accentuata in ultima perioada. In Dhaka au fost inregistrate trei cazuri de gripa aviara la om, ceea ce a determinat adoptarea unor masuri suplimentare de siguranta pentru a proteja populatia.

Politia a restrictionat circulatia vehiculelor care transporta pasari dupa miezul noptii, iar in zilele de luni in pietele din capitala va fi interzisa comercializarea acestora.

In ciuda eforturilor guvernamentale disperate pentru a opri raspandirea infectiei cu gripa aviara, doar o mica parte din pasarile contaminate ajung sa fie incinerate, din cauza lipsei de informare si a saraciei extreme din comunitatile agricole. Peste 4 milioane de locuitori ai Bangladesh-ului isi desfasoaa activitatea in sectorul avicol.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...