Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Autoritatile din bangladesh au interzis comertul cu pasari vii in zilele de luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroinfo, autoritatile din Bangladesh au impus o interdictie asupra vanzarilor de pui vii in capitala Dhaka, in zilele de luni, pentru a preveni transmiterea gripei aviare la om.

Prezenta virusului H5N1 a fost semnalata deja in mai multe districte ale tarii, comertul cu pasari de curte inregistrand o scadere accentuata in ultima perioada. In Dhaka au fost inregistrate trei cazuri de gripa aviara la om, ceea ce a determinat adoptarea unor masuri suplimentare de siguranta pentru a proteja populatia.

Politia a restrictionat circulatia vehiculelor care transporta pasari dupa miezul noptii, iar in zilele de luni in pietele din capitala va fi interzisa comercializarea acestora.

In ciuda eforturilor guvernamentale disperate pentru a opri raspandirea infectiei cu gripa aviara, doar o mica parte din pasarile contaminate ajung sa fie incinerate, din cauza lipsei de informare si a saraciei extreme din comunitatile agricole. Peste 4 milioane de locuitori ai Bangladesh-ului isi desfasoaa activitatea in sectorul avicol.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...