Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Autoritatile din bangladesh au interzis comertul cu pasari vii in zilele de luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroinfo, autoritatile din Bangladesh au impus o interdictie asupra vanzarilor de pui vii in capitala Dhaka, in zilele de luni, pentru a preveni transmiterea gripei aviare la om.

Prezenta virusului H5N1 a fost semnalata deja in mai multe districte ale tarii, comertul cu pasari de curte inregistrand o scadere accentuata in ultima perioada. In Dhaka au fost inregistrate trei cazuri de gripa aviara la om, ceea ce a determinat adoptarea unor masuri suplimentare de siguranta pentru a proteja populatia.

Politia a restrictionat circulatia vehiculelor care transporta pasari dupa miezul noptii, iar in zilele de luni in pietele din capitala va fi interzisa comercializarea acestora.

In ciuda eforturilor guvernamentale disperate pentru a opri raspandirea infectiei cu gripa aviara, doar o mica parte din pasarile contaminate ajung sa fie incinerate, din cauza lipsei de informare si a saraciei extreme din comunitatile agricole. Peste 4 milioane de locuitori ai Bangladesh-ului isi desfasoaa activitatea in sectorul avicol.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...