Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avans de 14% pentru scandia in t1

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Scandia Romana, cel mai important jucator pe piata locala a conservelor din carne, a anuntat pentru primul trimestru o cifra de afaceri de 41,29 mil. lei (9,64 mil. euro), in crestere cu 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat compania. Scandia a raportat un avans de 19% a cifrei de afaceri pentru 2008, atingand valoarea de 197,9 mil. lei (aprox. 53,7 mil. euro). Astfel, Scandia isi mentine pozitia de lider pe piata conservelor de carne din Romania, cu o cota valorica de 65,7%, potrivit datelor MEMRB, februarie-martie 2009.

Cel mai mare aport la atingerea rezultatelor pentru anul 2008 a apartinut segmentului conservelor de pate de ficat, cu o crestere de aproximativ 36% comparativ cu anul 2007, marcile Bucegi si Sibiu inregistrand cele mai importante vanzari. Pate Bucegi a inregistrat in anul anterior o crestere de 34%, atingand o cota de 34,8%, iar Pate Sibiu un avans de 40%. Ne propunem ca si in 2009 sa continuam sa inovam, sa aducem formate si variante noi pe piata conservelor pe baza de carne. Avem in derulare investitii ce vor fi finalizate anul acesta, astfel incat prin modernizarea capacitatilor de productie sa putem raspunde mai bine nevoilor consumatorilor romani in ceea ce priveste gama de produse disponibile si raportul calitate/pret oferit, declara Robert Redeleanu, CEO Scandia Romana.

In prezent, compania are peste 670 de angajati si produce diferite sortimente de conserve, impartite in urmatoarele categorii: pate de ficat (Pate Sibiu, Pate Bucegi, Pate Sadu), conserve de carne (Carne Sibiu, Carne Bucegi, Sunca Augusta, Sunca Paltinis etc.) si mancaruri traditionale-Traditii (tocanita, ciolan cu fasole, ciorba de burta, sarmale, costita cu fasole, carnaciori cu fasole, ciorba de vacuta, ciorba de pui, ciorba de fasole ). Scandia Romana este de asemenea si principalul producator roman de marci private pe piata conservelor de carne.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...