Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avas n-a gasit cumparatori pentru avicola iasi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Oferta publica lansata de AVAS pentru vanzarea unui pachet de 9,57% din titlurile Avicola Iasi s-a incheiat fara a fi subscrisa vreo actiune, din cauza pretului mai mare cu 56% fata de ultima cotatie bursiera a titlurilor firmei controlate de omul de afaceri George Becali.

Operatiunea s-a derulat in perioada 6 – 26 martie si a fost intermediata de divizia de brokeraj a BRD-Groupe Societe Generale. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a cerut 2,5 lei pentru fiecare actiune, insa, anterior ofertei, pretul de tranzactionare al actiunilor Avicola Iasi pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti, a fost de 1,6 lei, respectiv cu 56% sub pretul din oferta.

Cel mai recent transfer inainte de inceperea ofertei a fost realizat la 27 februarie, cand pretul a fost dublat, la 1,6 lei, insa pe un rulaj de numai 192 de lei. Avicola Iasi este controlata in proportie de 85,07% de Becali. Exceptand AVAS, in actionariatul firmei se mai regaseste SIF Moldova, cu 3,37% din titluri.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...