Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avas n-a gasit cumparatori pentru avicola iasi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Oferta publica lansata de AVAS pentru vanzarea unui pachet de 9,57% din titlurile Avicola Iasi s-a incheiat fara a fi subscrisa vreo actiune, din cauza pretului mai mare cu 56% fata de ultima cotatie bursiera a titlurilor firmei controlate de omul de afaceri George Becali.

Operatiunea s-a derulat in perioada 6 – 26 martie si a fost intermediata de divizia de brokeraj a BRD-Groupe Societe Generale. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a cerut 2,5 lei pentru fiecare actiune, insa, anterior ofertei, pretul de tranzactionare al actiunilor Avicola Iasi pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti, a fost de 1,6 lei, respectiv cu 56% sub pretul din oferta.

Cel mai recent transfer inainte de inceperea ofertei a fost realizat la 27 februarie, cand pretul a fost dublat, la 1,6 lei, insa pe un rulaj de numai 192 de lei. Avicola Iasi este controlata in proportie de 85,07% de Becali. Exceptand AVAS, in actionariatul firmei se mai regaseste SIF Moldova, cu 3,37% din titluri.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...