Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avastar va participa la Expo-Conferința Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkjoi, 31 martie, 2016

Avastar va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, a V-a ediție urmănd să aibă loc în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Avastar este o companie dinamica in domeniul productiei de carne, hotarata sa se dezvolte responsabil, furnizand consumatorilor sai produse si servicii intr-o maniera absolut profesionala.

 

Compania este specializata in abatorizarea, transarea, ambalarea si distributia carnii de vita. Produsele sunt furnizate atat pe pietele de retail si de servicii alimentare, cat si in sectorul industrial prin reteaua de distributie proprie, cu o acoperire nationala de peste 50%.

 

Volumul mare de productie este rezultatul unei misiuni indeplinite in ceea ce priveste preocuparea pentru calitatea si siguranta alimentara. Avastar aplica o trasabilitate completa, de la ferma pana la consumatorul final, iar acest lucru este recunoscut atat de consumatorii, cat si de furnizori.

 

Detalii despre organizarea evenimentului și înscrieri pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...