Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avastar va participa la Expo-Conferința Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkjoi, 31 martie, 2016

Avastar va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, a V-a ediție urmănd să aibă loc în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Avastar este o companie dinamica in domeniul productiei de carne, hotarata sa se dezvolte responsabil, furnizand consumatorilor sai produse si servicii intr-o maniera absolut profesionala.

 

Compania este specializata in abatorizarea, transarea, ambalarea si distributia carnii de vita. Produsele sunt furnizate atat pe pietele de retail si de servicii alimentare, cat si in sectorul industrial prin reteaua de distributie proprie, cu o acoperire nationala de peste 50%.

 

Volumul mare de productie este rezultatul unei misiuni indeplinite in ceea ce priveste preocuparea pentru calitatea si siguranta alimentara. Avastar aplica o trasabilitate completa, de la ferma pana la consumatorul final, iar acest lucru este recunoscut atat de consumatorii, cat si de furnizori.

 

Detalii despre organizarea evenimentului și înscrieri pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...