Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avastar va participa la Expo-Conferința Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkjoi, 31 martie, 2016

Avastar va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, a V-a ediție urmănd să aibă loc în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Avastar este o companie dinamica in domeniul productiei de carne, hotarata sa se dezvolte responsabil, furnizand consumatorilor sai produse si servicii intr-o maniera absolut profesionala.

 

Compania este specializata in abatorizarea, transarea, ambalarea si distributia carnii de vita. Produsele sunt furnizate atat pe pietele de retail si de servicii alimentare, cat si in sectorul industrial prin reteaua de distributie proprie, cu o acoperire nationala de peste 50%.

 

Volumul mare de productie este rezultatul unei misiuni indeplinite in ceea ce priveste preocuparea pentru calitatea si siguranta alimentara. Avastar aplica o trasabilitate completa, de la ferma pana la consumatorul final, iar acest lucru este recunoscut atat de consumatorii, cat si de furnizori.

 

Detalii despre organizarea evenimentului și înscrieri pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

ACEBOP a devenit Partener Oficial al conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 19 martie 2019

Asociația Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine din România-ACEBOP, a devenit Partener Oficial al expo-conferinței internaționale Mat Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, și care va purta titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării...

Angst își va expune produsele Premium la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 19 martie 2019

Companie etalon al calității din domeniul procesării cărnii, Angst își va expune produsele Premium la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Cu o istorie de aproape 30 de ani, Angst s-a poziționat din prima clipă în elita procesatorilor din România, produsele...