Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AVE Impex Satu Mare exportă 30% din producţie

Autor: Ilie Stoianjoi, 22 august, 2013

Producătorul Ave Impex din Satu Mare, unul dintre primii zece jucători de pe piaţa cărnii de pasăre, cu afaceri de 29 de milioane de euro anul trecut, a ajuns să exporte 30% din producţie după ce în urmă cu trei ani vânzările pe acest canal erau de trei ori mai mici.

“Iniţial ne propusesem să ajungem la 25% din producţie trimisă la export, dar am avut loc pe piaţă aşa că am mărit capacitatea. Probabil anul viitor vom ajunge la exporturi de 50% din producţie.

Suntem ajutaţi şi de faptul că avem o poziţie bună, suntem la 20 de kilometri de autostradă (autostrada M3 – n.red.) şi livrările intracomunitare se fac uşor în acest fel“, spune Gheorghe Bodea, director general şi fondator al Ave Impex. (Ziarul Financiar)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...