Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Avi-Giis va avea o creștere de 20 % a vânzărilor

Autor: Meat MIlkjoi, 27 octombrie, 2016

Compania Avi-Giis din judeţul Vâlcea, cu activităţi în prelucrarea şi conservarea cărnii, deţinută de Aurel Simion şi Ion Georgescu, mizează anul acesta pe vânzări totale de 1,7 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de anul precedent.

 

Fabrica de preparte din carne Avi-Giis prel­ucrează zilnic o tonă de carne, ma­terie primă provenită exclusiv din România, şi pe care o trans­formă în pastramă, cârnaţi, sala­muri, dar şi alte produse care se încadrează la categoria premium, potrivit reprezentanţilor companiei, acesta fiind şi motivul pentru care nu prelucrează cantităţi mari.

 

„Suntem prezenţi cu produsele noastre în Craiova, Vâlcea, Gorj, Piteşti şi Constanţa prin distribuitori, în cele trei magazine proprii din Vâlcea, dar şi în Auchan şi Carrefour, iar de anul trecut pe piaţa externă în Spania şi Italia, în urma participării la târgul alimentar Anuga din Germania. Am fost şi în Mega Image un an, dar am renuţat după ce retailerii m-au condiţionat să vând sub brandul lor. Nu am vrut să renunţ la brandul meu”, a declarat pentru ZF Aurel Simion, administratorul companiei.

 

Antreprenorul român vrea să îşi concentreze eforturile spre a vinde mai mult  la export, unde lucrurile sunt „mai aşezate”, după ce în urma participarii la cel mai mare târg alimentar din lume, SIAL, care s-a încheiat recent la Paris, reprezentanţii Avi-Giis şi-au găsit partneri comerciali pentru export în Anglia, Franţa şi Spania.

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...