Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Avi-Giis va avea o creștere de 20 % a vânzărilor

Autor: Meat MIlkjoi, 27 octombrie, 2016

Compania Avi-Giis din judeţul Vâlcea, cu activităţi în prelucrarea şi conservarea cărnii, deţinută de Aurel Simion şi Ion Georgescu, mizează anul acesta pe vânzări totale de 1,7 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de anul precedent.

 

Fabrica de preparte din carne Avi-Giis prel­ucrează zilnic o tonă de carne, ma­terie primă provenită exclusiv din România, şi pe care o trans­formă în pastramă, cârnaţi, sala­muri, dar şi alte produse care se încadrează la categoria premium, potrivit reprezentanţilor companiei, acesta fiind şi motivul pentru care nu prelucrează cantităţi mari.

 

„Suntem prezenţi cu produsele noastre în Craiova, Vâlcea, Gorj, Piteşti şi Constanţa prin distribuitori, în cele trei magazine proprii din Vâlcea, dar şi în Auchan şi Carrefour, iar de anul trecut pe piaţa externă în Spania şi Italia, în urma participării la târgul alimentar Anuga din Germania. Am fost şi în Mega Image un an, dar am renuţat după ce retailerii m-au condiţionat să vând sub brandul lor. Nu am vrut să renunţ la brandul meu”, a declarat pentru ZF Aurel Simion, administratorul companiei.

 

Antreprenorul român vrea să îşi concentreze eforturile spre a vinde mai mult  la export, unde lucrurile sunt „mai aşezate”, după ce în urma participarii la cel mai mare târg alimentar din lume, SIAL, care s-a încheiat recent la Paris, reprezentanţii Avi-Giis şi-au găsit partneri comerciali pentru export în Anglia, Franţa şi Spania.

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...

Fotometric Instruments este Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Firma Fotometric Instruments a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale pieței”.   Potrivit parteneriatului, Fotometric Instruments își va expune oferta...