Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avi-Top a avut în 2015 vânzări de 11 milioane de euro

Autor: Maria Demetriadvineri, 8 iulie, 2016

Compania ieşeană Avi-Top, parte a grupului de firme Kosarom, deţinută de antreprenorul Apostol Neculai, a trecut pragul de 11 milioane de euro din producţia de carne de pasăre anul trecut, în creştere cu 2% faţă anul precedent. În fermele Avi-Top cresc anual 6,5 milioane de pui, compania având propriul abator cu o capacitate de sacrificare de circa 4.000 de păsări pe oră.

 

„Avem în vedere pentru 2016 investiţii în valoare de peste 3 milioane de euro în capacitaţi noi de producţie şi practic o majorare a cifrei de afaceri cu peste 10% faţă de anul precedent“, a declarat pentru ZF di­rectorul de vânzare al companiei, Ciprian Pos­tolache.

 

Produsele Avi-Top sunt vândute prin reţeaua proprie de circa 30 de magazine ale grupului de firme Kosarom, aflate predominant în regiunea Moldovei, dar şi prin reţelele de comerţ mo­dern. Exporturile Avi-Top repre­zintă circa 2% din producţie, ceea ce, con­form calculelor ZF, în­seamnă în jur de 130.000 de pui pe an.

 

Din grupul de firme Kosarom controlat de familia Apostol fac parte companiile: Industrializarea cărnii Kosarom, Suinprod (creşetrea porcinelor) şi Avi-Top, cu afaceri de cumulate de circa 51 mil. euro.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...