Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avi-Top a avut în 2015 vânzări de 11 milioane de euro

Autor: Maria Demetriadvineri, 8 iulie, 2016

Compania ieşeană Avi-Top, parte a grupului de firme Kosarom, deţinută de antreprenorul Apostol Neculai, a trecut pragul de 11 milioane de euro din producţia de carne de pasăre anul trecut, în creştere cu 2% faţă anul precedent. În fermele Avi-Top cresc anual 6,5 milioane de pui, compania având propriul abator cu o capacitate de sacrificare de circa 4.000 de păsări pe oră.

 

„Avem în vedere pentru 2016 investiţii în valoare de peste 3 milioane de euro în capacitaţi noi de producţie şi practic o majorare a cifrei de afaceri cu peste 10% faţă de anul precedent“, a declarat pentru ZF di­rectorul de vânzare al companiei, Ciprian Pos­tolache.

 

Produsele Avi-Top sunt vândute prin reţeaua proprie de circa 30 de magazine ale grupului de firme Kosarom, aflate predominant în regiunea Moldovei, dar şi prin reţelele de comerţ mo­dern. Exporturile Avi-Top repre­zintă circa 2% din producţie, ceea ce, con­form calculelor ZF, în­seamnă în jur de 130.000 de pui pe an.

 

Din grupul de firme Kosarom controlat de familia Apostol fac parte companiile: Industrializarea cărnii Kosarom, Suinprod (creşetrea porcinelor) şi Avi-Top, cu afaceri de cumulate de circa 51 mil. euro.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...