Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avi-Top a avut în 2015 vânzări de 11 milioane de euro

Autor: Maria Demetriadvineri, 8 iulie, 2016

Compania ieşeană Avi-Top, parte a grupului de firme Kosarom, deţinută de antreprenorul Apostol Neculai, a trecut pragul de 11 milioane de euro din producţia de carne de pasăre anul trecut, în creştere cu 2% faţă anul precedent. În fermele Avi-Top cresc anual 6,5 milioane de pui, compania având propriul abator cu o capacitate de sacrificare de circa 4.000 de păsări pe oră.

 

„Avem în vedere pentru 2016 investiţii în valoare de peste 3 milioane de euro în capacitaţi noi de producţie şi practic o majorare a cifrei de afaceri cu peste 10% faţă de anul precedent“, a declarat pentru ZF di­rectorul de vânzare al companiei, Ciprian Pos­tolache.

 

Produsele Avi-Top sunt vândute prin reţeaua proprie de circa 30 de magazine ale grupului de firme Kosarom, aflate predominant în regiunea Moldovei, dar şi prin reţelele de comerţ mo­dern. Exporturile Avi-Top repre­zintă circa 2% din producţie, ceea ce, con­form calculelor ZF, în­seamnă în jur de 130.000 de pui pe an.

 

Din grupul de firme Kosarom controlat de familia Apostol fac parte companiile: Industrializarea cărnii Kosarom, Suinprod (creşetrea porcinelor) şi Avi-Top, cu afaceri de cumulate de circa 51 mil. euro.

Smithfield România a oferit nevoiașilor 400.000 de mese calde
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

(Comunicat) Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”, voluntarii Smithfield România au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiașe din județele Timiș și Arad.   Prin acest program inițiat în 2009, Smithfield România împreună cu cele 20 de organizații...

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...