Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avia agro-banat produce oua proaspete lichide pasteurizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avia Agro-Banat a finalizat investitia din fonduri europene la o fabrica de pasteurizare oua lichide. Aceasta fabrica este amplasata in interiorul fermei de pasari a companiei, din Caransebes, judetul Caras-Severin.

Calitatea produsului final este atent urmarita de specialisti inca din faza de crestere a gainilor ouatoare. Selectia raselor si cresterea lor indeplinesc standardele europene cu privire la ,,bunastarea gainii”, iar conditiile de productie si pasteurizare utilizate sunt conforme cu normele HACCP in vigoare.

Conform managementului companiei, avantajele acestui produs sunt: rapiditate in utilizare; faptul ca necesita un spatiu de depozitare mic; standardizarea si pasteurizarea produsului il fac mai eficient in reteta si mai flexibil in utilizare; produsul este economic; indeplineste cerintele impuse de DSV si are un termen de valabilitate 28 zile.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...