Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avia agro-banat produce oua proaspete lichide pasteurizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avia Agro-Banat a finalizat investitia din fonduri europene la o fabrica de pasteurizare oua lichide. Aceasta fabrica este amplasata in interiorul fermei de pasari a companiei, din Caransebes, judetul Caras-Severin.

Calitatea produsului final este atent urmarita de specialisti inca din faza de crestere a gainilor ouatoare. Selectia raselor si cresterea lor indeplinesc standardele europene cu privire la ,,bunastarea gainii”, iar conditiile de productie si pasteurizare utilizate sunt conforme cu normele HACCP in vigoare.

Conform managementului companiei, avantajele acestui produs sunt: rapiditate in utilizare; faptul ca necesita un spatiu de depozitare mic; standardizarea si pasteurizarea produsului il fac mai eficient in reteta si mai flexibil in utilizare; produsul este economic; indeplineste cerintele impuse de DSV si are un termen de valabilitate 28 zile.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...