Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avia agro-banat produce oua proaspete lichide pasteurizate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avia Agro-Banat a finalizat investitia din fonduri europene la o fabrica de pasteurizare oua lichide. Aceasta fabrica este amplasata in interiorul fermei de pasari a companiei, din Caransebes, judetul Caras-Severin.

Calitatea produsului final este atent urmarita de specialisti inca din faza de crestere a gainilor ouatoare. Selectia raselor si cresterea lor indeplinesc standardele europene cu privire la ,,bunastarea gainii”, iar conditiile de productie si pasteurizare utilizate sunt conforme cu normele HACCP in vigoare.

Conform managementului companiei, avantajele acestui produs sunt: rapiditate in utilizare; faptul ca necesita un spatiu de depozitare mic; standardizarea si pasteurizarea produsului il fac mai eficient in reteta si mai flexibil in utilizare; produsul este economic; indeplineste cerintele impuse de DSV si are un termen de valabilitate 28 zile.

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...