Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avia agro banat srl va fi prezenta la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

infoALIMENT, organizatorul Salonului International Fabrica de Carne, va fi gazda firmei Avia Agro Banat SRL, care isi va prezenta oferta: oua de cea mai buna calitate.

Avia Agrobanat a fost fondata in anul 1970 si a traversat aproape jumatate de secol de existenta oferind pietei din Romania cea mai completa si accesibila sursa de nutrienti: oul. In anul 1999 a fost preluata de holdingul Agrobanat, condus la momentul respectiv de Florentin Carpanu.

Avia Agrobanat este o afacere de familie, care ofera pietei din Romania oua si produse din oua de peste patruzeci de ani.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...