Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avia agro banat srl va fi prezenta la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

infoALIMENT, organizatorul Salonului International Fabrica de Carne, va fi gazda firmei Avia Agro Banat SRL, care isi va prezenta oferta: oua de cea mai buna calitate.

Avia Agrobanat a fost fondata in anul 1970 si a traversat aproape jumatate de secol de existenta oferind pietei din Romania cea mai completa si accesibila sursa de nutrienti: oul. In anul 1999 a fost preluata de holdingul Agrobanat, condus la momentul respectiv de Florentin Carpanu.

Avia Agrobanat este o afacere de familie, care ofera pietei din Romania oua si produse din oua de peste patruzeci de ani.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...