Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avia agro banat srl va fi prezenta la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

infoALIMENT, organizatorul Salonului International Fabrica de Carne, va fi gazda firmei Avia Agro Banat SRL, care isi va prezenta oferta: oua de cea mai buna calitate.

Avia Agrobanat a fost fondata in anul 1970 si a traversat aproape jumatate de secol de existenta oferind pietei din Romania cea mai completa si accesibila sursa de nutrienti: oul. In anul 1999 a fost preluata de holdingul Agrobanat, condus la momentul respectiv de Florentin Carpanu.

Avia Agrobanat este o afacere de familie, care ofera pietei din Romania oua si produse din oua de peste patruzeci de ani.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...