Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil deschide un centru logistic in valcea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui comunicat preluat de Revista Piata, cmpania Avicarvil, membra a grupului de firme apartinand familiei Paraschiv, a finalizat constructia celui mai important centru logistic pentru dezvoltarea pe zona sud-vest a societatii.

Alaturi de centrul logistic, Avicarvil a pus in functiune recent si statia de epurare pentru abatorul de la Babeni, Valcea, in vederea modernizarii, toate acestea fiind incluse intr-un proiect investitional mai amplu, in valoare de trei milioane de euro.

Investitia in centrul logistic se constituie intr-o platforma strategica pentru Avicarvil, care isi consolideaza capacitatea si fluxul de livrare pentru sud-vestul Romaniei. Fermele de la Valcea reprezinta o prioritate investitionala pentru Avicarvil pentru ca aceasta companie sa ajunga un jucator de top la nivel national.

Astfel, pana in prezent, s-au folosit peste 12 milioane de euro pentru retehnologizarea si modernizarea fermelor de la Valcea, iar pana la sfarsitul lui 2012 suma totala investita va ajunge la 20 de milioane de euro, a declarat Iustin Paraschiv, proprietarul Avicarvil.

Avicarvil a anuntat o crestere a afacerii de 35% in primele sase luni din 2011, ajungand la o cifra de afaceri de peste 47 de milioane de lei.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...