Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avicarvil deschide un centru logistic in valcea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui comunicat preluat de Revista Piata, cmpania Avicarvil, membra a grupului de firme apartinand familiei Paraschiv, a finalizat constructia celui mai important centru logistic pentru dezvoltarea pe zona sud-vest a societatii.

Alaturi de centrul logistic, Avicarvil a pus in functiune recent si statia de epurare pentru abatorul de la Babeni, Valcea, in vederea modernizarii, toate acestea fiind incluse intr-un proiect investitional mai amplu, in valoare de trei milioane de euro.

Investitia in centrul logistic se constituie intr-o platforma strategica pentru Avicarvil, care isi consolideaza capacitatea si fluxul de livrare pentru sud-vestul Romaniei. Fermele de la Valcea reprezinta o prioritate investitionala pentru Avicarvil pentru ca aceasta companie sa ajunga un jucator de top la nivel national.

Astfel, pana in prezent, s-au folosit peste 12 milioane de euro pentru retehnologizarea si modernizarea fermelor de la Valcea, iar pana la sfarsitul lui 2012 suma totala investita va ajunge la 20 de milioane de euro, a declarat Iustin Paraschiv, proprietarul Avicarvil.

Avicarvil a anuntat o crestere a afacerii de 35% in primele sase luni din 2011, ajungand la o cifra de afaceri de peste 47 de milioane de lei.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...