Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil deschide un centru logistic in valcea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui comunicat preluat de Revista Piata, cmpania Avicarvil, membra a grupului de firme apartinand familiei Paraschiv, a finalizat constructia celui mai important centru logistic pentru dezvoltarea pe zona sud-vest a societatii.

Alaturi de centrul logistic, Avicarvil a pus in functiune recent si statia de epurare pentru abatorul de la Babeni, Valcea, in vederea modernizarii, toate acestea fiind incluse intr-un proiect investitional mai amplu, in valoare de trei milioane de euro.

Investitia in centrul logistic se constituie intr-o platforma strategica pentru Avicarvil, care isi consolideaza capacitatea si fluxul de livrare pentru sud-vestul Romaniei. Fermele de la Valcea reprezinta o prioritate investitionala pentru Avicarvil pentru ca aceasta companie sa ajunga un jucator de top la nivel national.

Astfel, pana in prezent, s-au folosit peste 12 milioane de euro pentru retehnologizarea si modernizarea fermelor de la Valcea, iar pana la sfarsitul lui 2012 suma totala investita va ajunge la 20 de milioane de euro, a declarat Iustin Paraschiv, proprietarul Avicarvil.

Avicarvil a anuntat o crestere a afacerii de 35% in primele sase luni din 2011, ajungand la o cifra de afaceri de peste 47 de milioane de lei.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...