Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil: expansiunea retelei de magazine „la provincia”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, producatorul de carne de pasare Avicarvil va deschide joi, 1 martie a.c., un nou magazin sub brandul „La Provincia”, al 35-lea din reteaua proprie cu acelasi nume.

Acesta este amplasat in orasul Babeni, judetul Valcea si este primul magazin construit in urma unei investitii greenfield, restul locatiilor functionand in spatii inchiriate, in judetele Valcea, Olt, Dolj si Arges.

„Categoric, vom creste numarul de magazine proprii”, a declarat recent Gabriel Craciun, Director Comercial la Avicarvil, intr-un interviu acordat revistei Modern Buyer. Investitiile greenfield reprezinta urmatoarea etapa in expansiunea acestei retele. In prezent, Avicarvil produce cu aproximatie 5,5 – 5,8 milioane de pui, ceea ce inseamna intre 9 si 9,5 mii de tone de carne.

Din cele noua mii de tone de carne, apoximativ 60% sunt vandute in magazinele proprii. Compania isi propune ca in 2012 sa ajunga la o productie anuala de 12 mii de tone de pui de casa.

Grupul din care face parte Avicarvil mai gestioneaza doua retele de magazine, respectiv „Ana si Cornel” si „Abatorul de la Ceptura”.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...