Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil: expansiunea retelei de magazine „la provincia”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, producatorul de carne de pasare Avicarvil va deschide joi, 1 martie a.c., un nou magazin sub brandul „La Provincia”, al 35-lea din reteaua proprie cu acelasi nume.

Acesta este amplasat in orasul Babeni, judetul Valcea si este primul magazin construit in urma unei investitii greenfield, restul locatiilor functionand in spatii inchiriate, in judetele Valcea, Olt, Dolj si Arges.

„Categoric, vom creste numarul de magazine proprii”, a declarat recent Gabriel Craciun, Director Comercial la Avicarvil, intr-un interviu acordat revistei Modern Buyer. Investitiile greenfield reprezinta urmatoarea etapa in expansiunea acestei retele. In prezent, Avicarvil produce cu aproximatie 5,5 – 5,8 milioane de pui, ceea ce inseamna intre 9 si 9,5 mii de tone de carne.

Din cele noua mii de tone de carne, apoximativ 60% sunt vandute in magazinele proprii. Compania isi propune ca in 2012 sa ajunga la o productie anuala de 12 mii de tone de pui de casa.

Grupul din care face parte Avicarvil mai gestioneaza doua retele de magazine, respectiv „Ana si Cornel” si „Abatorul de la Ceptura”.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...