Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil: expansiunea retelei de magazine „la provincia”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, producatorul de carne de pasare Avicarvil va deschide joi, 1 martie a.c., un nou magazin sub brandul „La Provincia”, al 35-lea din reteaua proprie cu acelasi nume.

Acesta este amplasat in orasul Babeni, judetul Valcea si este primul magazin construit in urma unei investitii greenfield, restul locatiilor functionand in spatii inchiriate, in judetele Valcea, Olt, Dolj si Arges.

„Categoric, vom creste numarul de magazine proprii”, a declarat recent Gabriel Craciun, Director Comercial la Avicarvil, intr-un interviu acordat revistei Modern Buyer. Investitiile greenfield reprezinta urmatoarea etapa in expansiunea acestei retele. In prezent, Avicarvil produce cu aproximatie 5,5 – 5,8 milioane de pui, ceea ce inseamna intre 9 si 9,5 mii de tone de carne.

Din cele noua mii de tone de carne, apoximativ 60% sunt vandute in magazinele proprii. Compania isi propune ca in 2012 sa ajunga la o productie anuala de 12 mii de tone de pui de casa.

Grupul din care face parte Avicarvil mai gestioneaza doua retele de magazine, respectiv „Ana si Cornel” si „Abatorul de la Ceptura”.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...