Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil: nu vom stopa investitiile in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, in ciuda contractiei pietei, Avicarvil investeste in extinderea capacitatii de productie cu trei mii de tone si vizeaza o crestere a cifrei de afaceri, pe fondul potentialului oferit de piata interna, dar si de exporturi.

Unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este dezvoltarea brandului La Provincia, marca ce a propulsat afacerile Avicarvil si in 2010 si in 2011. „Planul nostru prevede ca in 2012 sa ajungem la o productie anuala de 12 mii de tone de pui de casa, cifra ce ne indreptateste sa urcam in topul producatorilor din Romania.

In prezent, producem cu aproximatie 5,5 – 5,8 milioane de pui, ceea ce inseamna intre 9 si 9,3 mii de tone de carne/luna. In ultimii tre ani ne-am dublat capacitatea de productie”, spune Gabriel Craciun, Chief Operatig Officer in grupul ce opereaza companiile Avicarvil, Carmistin, Ladrisi si Ana si Cornel.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...