Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil: nu vom stopa investitiile in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, in ciuda contractiei pietei, Avicarvil investeste in extinderea capacitatii de productie cu trei mii de tone si vizeaza o crestere a cifrei de afaceri, pe fondul potentialului oferit de piata interna, dar si de exporturi.

Unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este dezvoltarea brandului La Provincia, marca ce a propulsat afacerile Avicarvil si in 2010 si in 2011. „Planul nostru prevede ca in 2012 sa ajungem la o productie anuala de 12 mii de tone de pui de casa, cifra ce ne indreptateste sa urcam in topul producatorilor din Romania.

In prezent, producem cu aproximatie 5,5 – 5,8 milioane de pui, ceea ce inseamna intre 9 si 9,3 mii de tone de carne/luna. In ultimii tre ani ne-am dublat capacitatea de productie”, spune Gabriel Craciun, Chief Operatig Officer in grupul ce opereaza companiile Avicarvil, Carmistin, Ladrisi si Ana si Cornel.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...