Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil: nu vom stopa investitiile in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, in ciuda contractiei pietei, Avicarvil investeste in extinderea capacitatii de productie cu trei mii de tone si vizeaza o crestere a cifrei de afaceri, pe fondul potentialului oferit de piata interna, dar si de exporturi.

Unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este dezvoltarea brandului La Provincia, marca ce a propulsat afacerile Avicarvil si in 2010 si in 2011. „Planul nostru prevede ca in 2012 sa ajungem la o productie anuala de 12 mii de tone de pui de casa, cifra ce ne indreptateste sa urcam in topul producatorilor din Romania.

In prezent, producem cu aproximatie 5,5 – 5,8 milioane de pui, ceea ce inseamna intre 9 si 9,3 mii de tone de carne/luna. In ultimii tre ani ne-am dublat capacitatea de productie”, spune Gabriel Craciun, Chief Operatig Officer in grupul ce opereaza companiile Avicarvil, Carmistin, Ladrisi si Ana si Cornel.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...