Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil: nu vom stopa investitiile in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, in ciuda contractiei pietei, Avicarvil investeste in extinderea capacitatii de productie cu trei mii de tone si vizeaza o crestere a cifrei de afaceri, pe fondul potentialului oferit de piata interna, dar si de exporturi.

Unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este dezvoltarea brandului La Provincia, marca ce a propulsat afacerile Avicarvil si in 2010 si in 2011. „Planul nostru prevede ca in 2012 sa ajungem la o productie anuala de 12 mii de tone de pui de casa, cifra ce ne indreptateste sa urcam in topul producatorilor din Romania.

In prezent, producem cu aproximatie 5,5 – 5,8 milioane de pui, ceea ce inseamna intre 9 si 9,3 mii de tone de carne/luna. In ultimii tre ani ne-am dublat capacitatea de productie”, spune Gabriel Craciun, Chief Operatig Officer in grupul ce opereaza companiile Avicarvil, Carmistin, Ladrisi si Ana si Cornel.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...