Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil vrea sa deschida 100 de magazine la provincia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit revistei Magazin Progresiv, producatorul de carne de pui Avicarvil vizeaza sa deschida 100 de magazine de proximitate, prima unitate din acest lant fiind deja deschisa in localitatea Babeni, judetul Valcea.

„Am optat ca primul magazin din reteaua La Provincia sa fie deschis la Babeni, Valcea, in regiunea fermelor de pui, pentru ca acolo este kilometrul 0 al dezvoltarii noastre.

Avem in Plan sa deschidem 100 de magazine La Provincia atat in zona de sud a tarii, dar si in Ardeal”, a explicat Iustin Paraschiv, proprietar al Avicarvil, fara sa dea alte detalii in privinta momentului la care reteaua va ajunge la dimensiunea propusa.

Compania va investi in lantul propriu de retail aproximativ 5 milioane de euro insa oficialii Avicarvil iau in considerare in acest moment si varianta ca o parte din magazine sa fie deschise in franciza. Unitatile branduite cu La Provincia vor avea o suprafata de pana la 150 de metri patrati si vor fi incadrate in categoria magazinelor de proximitate.

Dezvoltarea de retele de retail proprii nu este o miscare suprinzatoare din partea unui jucator din industria locale a carnii avand in vedere ca in ultimii ani antreprenorii romani au „injectat” fonduri substantiale in retele de magazine proprii pentru a contrabalansa prezenta marilor retele internationale de retail.

Avicarvil, companie infiintata in urma cu cinci ani prin preluarea diviziei de agricultura a Oltchim de catre omul de afaceri Iustin Paraschiv, face parte din grupul de firme detinut de familie Paraschiv. Printre companiile din grup se numara Ana si Cornel, Carmistin, Ladrisi Grup si Pajo Holding.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...