Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicarvil vrea sa deschida 100 de magazine la provincia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit revistei Magazin Progresiv, producatorul de carne de pui Avicarvil vizeaza sa deschida 100 de magazine de proximitate, prima unitate din acest lant fiind deja deschisa in localitatea Babeni, judetul Valcea.

„Am optat ca primul magazin din reteaua La Provincia sa fie deschis la Babeni, Valcea, in regiunea fermelor de pui, pentru ca acolo este kilometrul 0 al dezvoltarii noastre.

Avem in Plan sa deschidem 100 de magazine La Provincia atat in zona de sud a tarii, dar si in Ardeal”, a explicat Iustin Paraschiv, proprietar al Avicarvil, fara sa dea alte detalii in privinta momentului la care reteaua va ajunge la dimensiunea propusa.

Compania va investi in lantul propriu de retail aproximativ 5 milioane de euro insa oficialii Avicarvil iau in considerare in acest moment si varianta ca o parte din magazine sa fie deschise in franciza. Unitatile branduite cu La Provincia vor avea o suprafata de pana la 150 de metri patrati si vor fi incadrate in categoria magazinelor de proximitate.

Dezvoltarea de retele de retail proprii nu este o miscare suprinzatoare din partea unui jucator din industria locale a carnii avand in vedere ca in ultimii ani antreprenorii romani au „injectat” fonduri substantiale in retele de magazine proprii pentru a contrabalansa prezenta marilor retele internationale de retail.

Avicarvil, companie infiintata in urma cu cinci ani prin preluarea diviziei de agricultura a Oltchim de catre omul de afaceri Iustin Paraschiv, face parte din grupul de firme detinut de familie Paraschiv. Printre companiile din grup se numara Ana si Cornel, Carmistin, Ladrisi Grup si Pajo Holding.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...