Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avicola Brasov are un nou director general

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avicola Brasov are un nou director general, Claudiu Vida Florin, care l-a inlocuit pe Ioan Popa. Acesta din urma va ramane presedinte al Consiliului de Administratie si patronul firmei, potrivit datelor transmise bursei.

Popa detine 72,1% din actiunile Avicola Brasov. El mai controleaza si producatorul de carne de pasare Transavia din Alba Iulia.

Popa a preluat Avicola Brasov in septembrie 2007, prin achizitia pachetului detinut de asociatia salariatilor si a participatiei SIF Transilvania. Firma este listata pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti si are un capital social de 16,6 milioane lei impartit in 6,6 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...