Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola București continuă să înregistreze pierderi

Autor: Maria Demetriadmarți, 15 noiembrie, 2016

Crescătorul de păsări pentru comerţ Avicola Bucureşti (AVBW), cu 16 mil. lei capitalizare, a avut în perioada ianuarie-septembrie 2016 pierderi de 2,7 mil. lei, faţă de un rezultat negativ de 1,4 mil. lei în aceeaşi perioadă din 2015.

 

Cifra de afaceri a companiei a scăzut uşor la 23,6 mil. lei.  Avicola Bucureşti, deţinută în proporţie de 99% de SIF Muntenia, este listată pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO.

 

Cea mai recentă şedinţă cu acţiuni a avut loc pe 6 septembrie, când preţul afişat era de 2 lei, mai mare cu 186% faţă de şedinţa precedentă, notează ZfCorporate.

 

De la începutul anului, preţul acţiunilor AVBW a scăzut cu 33%. Tranzacţiile cu acţiuni ale companiei sunt foarte ilichide, în ultimul an fiind realizate un număr de doar trei tranzacţii, în valoare de 276 de lei.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...