Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola București continuă să înregistreze pierderi

Autor: Maria Demetriadmarți, 15 noiembrie, 2016

Crescătorul de păsări pentru comerţ Avicola Bucureşti (AVBW), cu 16 mil. lei capitalizare, a avut în perioada ianuarie-septembrie 2016 pierderi de 2,7 mil. lei, faţă de un rezultat negativ de 1,4 mil. lei în aceeaşi perioadă din 2015.

 

Cifra de afaceri a companiei a scăzut uşor la 23,6 mil. lei.  Avicola Bucureşti, deţinută în proporţie de 99% de SIF Muntenia, este listată pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO.

 

Cea mai recentă şedinţă cu acţiuni a avut loc pe 6 septembrie, când preţul afişat era de 2 lei, mai mare cu 186% faţă de şedinţa precedentă, notează ZfCorporate.

 

De la începutul anului, preţul acţiunilor AVBW a scăzut cu 33%. Tranzacţiile cu acţiuni ale companiei sunt foarte ilichide, în ultimul an fiind realizate un număr de doar trei tranzacţii, în valoare de 276 de lei.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...