Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola București continuă să înregistreze pierderi

Autor: Maria Demetriadmarți, 15 noiembrie, 2016

Crescătorul de păsări pentru comerţ Avicola Bucureşti (AVBW), cu 16 mil. lei capitalizare, a avut în perioada ianuarie-septembrie 2016 pierderi de 2,7 mil. lei, faţă de un rezultat negativ de 1,4 mil. lei în aceeaşi perioadă din 2015.

 

Cifra de afaceri a companiei a scăzut uşor la 23,6 mil. lei.  Avicola Bucureşti, deţinută în proporţie de 99% de SIF Muntenia, este listată pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO.

 

Cea mai recentă şedinţă cu acţiuni a avut loc pe 6 septembrie, când preţul afişat era de 2 lei, mai mare cu 186% faţă de şedinţa precedentă, notează ZfCorporate.

 

De la începutul anului, preţul acţiunilor AVBW a scăzut cu 33%. Tranzacţiile cu acţiuni ale companiei sunt foarte ilichide, în ultimul an fiind realizate un număr de doar trei tranzacţii, în valoare de 276 de lei.

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...