Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola buzau a incheiat al treilea trimestru cu un profit de 3 milioane lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firma Avicola Buzau (AVZU) a trecut pe profit in al treilea trimestru, astfel ca a incheiat primele noua luni cu un castig de trei milioane de lei (720.000 de euro), dupa ce in primul semestru a inregistrat pierderi de 385.000 de lei.

De asemenea, anul trecut, compania a inregistrat pierderi de 4,44 milioane lei; de la inceputul anului 2009, Avicola Buzau si-a redus cheltuielile cu 14%.

Avicola Buzau detine 5 ferme proprii de pui de carne, cu o capacitate totala de 7 milioane de pui vii pe an, un abator cu o capacitate de 50 de tone pe zi si o ferma de reproductie cu o capacitate de 10 milioane de oua pe an.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...