Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola buzau a incheiat al treilea trimestru cu un profit de 3 milioane lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firma Avicola Buzau (AVZU) a trecut pe profit in al treilea trimestru, astfel ca a incheiat primele noua luni cu un castig de trei milioane de lei (720.000 de euro), dupa ce in primul semestru a inregistrat pierderi de 385.000 de lei.

De asemenea, anul trecut, compania a inregistrat pierderi de 4,44 milioane lei; de la inceputul anului 2009, Avicola Buzau si-a redus cheltuielile cu 14%.

Avicola Buzau detine 5 ferme proprii de pui de carne, cu o capacitate totala de 7 milioane de pui vii pe an, un abator cu o capacitate de 50 de tone pe zi si o ferma de reproductie cu o capacitate de 10 milioane de oua pe an.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...