Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avicola buzau a incheiat al treilea trimestru cu un profit de 3 milioane lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firma Avicola Buzau (AVZU) a trecut pe profit in al treilea trimestru, astfel ca a incheiat primele noua luni cu un castig de trei milioane de lei (720.000 de euro), dupa ce in primul semestru a inregistrat pierderi de 385.000 de lei.

De asemenea, anul trecut, compania a inregistrat pierderi de 4,44 milioane lei; de la inceputul anului 2009, Avicola Buzau si-a redus cheltuielile cu 14%.

Avicola Buzau detine 5 ferme proprii de pui de carne, cu o capacitate totala de 7 milioane de pui vii pe an, un abator cu o capacitate de 50 de tone pe zi si o ferma de reproductie cu o capacitate de 10 milioane de oua pe an.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...