Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola buzau a incheiat al treilea trimestru cu un profit de 3 milioane lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firma Avicola Buzau (AVZU) a trecut pe profit in al treilea trimestru, astfel ca a incheiat primele noua luni cu un castig de trei milioane de lei (720.000 de euro), dupa ce in primul semestru a inregistrat pierderi de 385.000 de lei.

De asemenea, anul trecut, compania a inregistrat pierderi de 4,44 milioane lei; de la inceputul anului 2009, Avicola Buzau si-a redus cheltuielile cu 14%.

Avicola Buzau detine 5 ferme proprii de pui de carne, cu o capacitate totala de 7 milioane de pui vii pe an, un abator cu o capacitate de 50 de tone pe zi si o ferma de reproductie cu o capacitate de 10 milioane de oua pe an.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...