Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola buzau a incheiat al treilea trimestru cu un profit de 3 milioane lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firma Avicola Buzau (AVZU) a trecut pe profit in al treilea trimestru, astfel ca a incheiat primele noua luni cu un castig de trei milioane de lei (720.000 de euro), dupa ce in primul semestru a inregistrat pierderi de 385.000 de lei.

De asemenea, anul trecut, compania a inregistrat pierderi de 4,44 milioane lei; de la inceputul anului 2009, Avicola Buzau si-a redus cheltuielile cu 14%.

Avicola Buzau detine 5 ferme proprii de pui de carne, cu o capacitate totala de 7 milioane de pui vii pe an, un abator cu o capacitate de 50 de tone pe zi si o ferma de reproductie cu o capacitate de 10 milioane de oua pe an.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...