Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola buzau estimeaza un potential de crestere de 22,8%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum se afirma in Financiarul, analistii Traget Capital au majorat pretul-tinta pentru actiunile Avicola Buzau cu 6,5%, de la 0,046 la 0,049 lei, in urmatoarele 12 luni, si recoman-da in-vestitorilor menti-nerea in portofoliu a acestor titluri.

Pretul-tinta depaseste cu 22,8% ultima cotatie a ac-tiunilor Avicola Buzau de pe piata Ras-daq, din sedinta de vineri, de 0,0399 lei.

Astfel, in primul trimes-tru al acestui an, Avicola a inregistrat o cifra de afaceri de 32 de milioane de lei, in crestere cu 28% fata de cea din aceeasi pe-rioada a anului trecut, de 25 de milioane de lei.

Veniturile din exploa-tare au avan-sat, in intervalul mentionat, cu 29%, la 34 de milioane de lei, fata de nivelul din perioada similara din 2010, in timp ce cheltuielile din exploatare s-au majorat cu numai 10%, la 30 de mili-oane de lei. In aceste conditii, firma a consemnat un rezultat net de aproxi-mativ 3 milioane de lei.

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...

8 finaliști la Arena Bucătarilor-Selgros 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) „Arena Bucătarilor”, cel mai important concurs național de artă culinară dedicat profesioniștilor gastronomiei și-a desemnat cei 8 finaliști, în urma semifinalelor regionale desfășurate pe 19 și 20 mai la București.   Actul final al celei de-a noua ediții a competiției de gătit deschisă bucătarilor...