Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola buzau estimeaza un potential de crestere de 22,8%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum se afirma in Financiarul, analistii Traget Capital au majorat pretul-tinta pentru actiunile Avicola Buzau cu 6,5%, de la 0,046 la 0,049 lei, in urmatoarele 12 luni, si recoman-da in-vestitorilor menti-nerea in portofoliu a acestor titluri.

Pretul-tinta depaseste cu 22,8% ultima cotatie a ac-tiunilor Avicola Buzau de pe piata Ras-daq, din sedinta de vineri, de 0,0399 lei.

Astfel, in primul trimes-tru al acestui an, Avicola a inregistrat o cifra de afaceri de 32 de milioane de lei, in crestere cu 28% fata de cea din aceeasi pe-rioada a anului trecut, de 25 de milioane de lei.

Veniturile din exploa-tare au avan-sat, in intervalul mentionat, cu 29%, la 34 de milioane de lei, fata de nivelul din perioada similara din 2010, in timp ce cheltuielile din exploatare s-au majorat cu numai 10%, la 30 de mili-oane de lei. In aceste conditii, firma a consemnat un rezultat net de aproxi-mativ 3 milioane de lei.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...