Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola Buzău va prelua Avicola Călărași?

Autor: Ilie Stoianluni, 14 octombrie, 2013

Potrivit ediției de azi a cotidianului Bursa, Avicola Buzău ar urma să preia în perioada imediat următoare Avicola Călărași, ca parte a programului de dezvoltare a propriilor afaceri. Negocierile pentru tranzacție sunt în curs de derulare.

Avicola Buzău a încheiat anul 2012 cu un profit net în valoare de 1,68 milioane de lei, în scădere uşoară faţă de câştigul obţinut în anul precedent, de 1,82 milioane de lei. Potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de ­Va­lori Bucureşti, compania buzoiană a înregistrat o cifră de afaceri de 116,2 milioane de lei, în creştere cu 21,8 milioane de lei faţă de 2011 şi 8,6 ­mi­lioane de lei faţă de anul 2010.

În ceea ce priveşte structura cifrei de afaceri, 55,03 la sută reprezintă venituri din vânzarea cărnii de pui, 26,57 la sută venituri din vânzarea furajelor combinate, 4,27 la sută venituri din vânzarea puilor de o zi şi 1,14 la sută venituri din vânzarea de găini.

Anul trecut, după cum se arată în raportul companiei, principalii clienţi ai Avicola SA Buzău au fost Aaylex Prod SRL, în proporţie de 100 la sută pentru puii de abato­rizare, Avis Lipia SA, Timius Prod SRL, Avicola Smirna SA, Indac SRL, Sikvet SRL, Laborator Expert SRL pentru furaj şi pui de o zi. La finalul anului trecut, compania buzoiană număra 418 angajaţi, din care 157 personal TESA 21 214 membri de sindicat.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...