Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola calarasi vrea credite pentru investitii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avicola Calarasi ar putea contracta credite de 40 de milioane lei pentru capital de lucru in acest an, o linie de credit de pana la patru milioane euro pentru finantarea activitatii de productie si imprumuturi pentru investitii de maxim sase milioane euro.

Actionarii societatii vor discuta propunerile in cadrul Adunarii generale extraordinare, convocata pentru 30 aprilie. Pe ordinea de zi se afla propunerea de contractare a unor credite bancare de 40 de milioane lei pentru capital de lucru necesar anului 2009, reprezentand credite, in baza Legii 150/2003. Aceasta lege, a creditului agricol pentru productie, prevede ca firmele pot obtine un sprijin de la buget pentru creditele contractate.

Actionarii Avicola Calarasi vor discuta propunerea de contractare a unei linii de credit pentru finantarea activitatii de productie in limita sumei de patru milioane euro si a unor credite pentru investitii in limita sumei de sase milioane euro.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...