Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola calarasi vrea credite pentru investitii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avicola Calarasi ar putea contracta credite de 40 de milioane lei pentru capital de lucru in acest an, o linie de credit de pana la patru milioane euro pentru finantarea activitatii de productie si imprumuturi pentru investitii de maxim sase milioane euro.

Actionarii societatii vor discuta propunerile in cadrul Adunarii generale extraordinare, convocata pentru 30 aprilie. Pe ordinea de zi se afla propunerea de contractare a unor credite bancare de 40 de milioane lei pentru capital de lucru necesar anului 2009, reprezentand credite, in baza Legii 150/2003. Aceasta lege, a creditului agricol pentru productie, prevede ca firmele pot obtine un sprijin de la buget pentru creditele contractate.

Actionarii Avicola Calarasi vor discuta propunerea de contractare a unei linii de credit pentru finantarea activitatii de productie in limita sumei de patru milioane euro si a unor credite pentru investitii in limita sumei de sase milioane euro.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...