Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola calarasi vrea credite pentru investitii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avicola Calarasi ar putea contracta credite de 40 de milioane lei pentru capital de lucru in acest an, o linie de credit de pana la patru milioane euro pentru finantarea activitatii de productie si imprumuturi pentru investitii de maxim sase milioane euro.

Actionarii societatii vor discuta propunerile in cadrul Adunarii generale extraordinare, convocata pentru 30 aprilie. Pe ordinea de zi se afla propunerea de contractare a unor credite bancare de 40 de milioane lei pentru capital de lucru necesar anului 2009, reprezentand credite, in baza Legii 150/2003. Aceasta lege, a creditului agricol pentru productie, prevede ca firmele pot obtine un sprijin de la buget pentru creditele contractate.

Actionarii Avicola Calarasi vor discuta propunerea de contractare a unei linii de credit pentru finantarea activitatii de productie in limita sumei de patru milioane euro si a unor credite pentru investitii in limita sumei de sase milioane euro.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...