Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avicola calarasi vrea credite pentru investitii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avicola Calarasi ar putea contracta credite de 40 de milioane lei pentru capital de lucru in acest an, o linie de credit de pana la patru milioane euro pentru finantarea activitatii de productie si imprumuturi pentru investitii de maxim sase milioane euro.

Actionarii societatii vor discuta propunerile in cadrul Adunarii generale extraordinare, convocata pentru 30 aprilie. Pe ordinea de zi se afla propunerea de contractare a unor credite bancare de 40 de milioane lei pentru capital de lucru necesar anului 2009, reprezentand credite, in baza Legii 150/2003. Aceasta lege, a creditului agricol pentru productie, prevede ca firmele pot obtine un sprijin de la buget pentru creditele contractate.

Actionarii Avicola Calarasi vor discuta propunerea de contractare a unei linii de credit pentru finantarea activitatii de productie in limita sumei de patru milioane euro si a unor credite pentru investitii in limita sumei de sase milioane euro.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...