Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola calarasi vrea credite pentru investitii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avicola Calarasi ar putea contracta credite de 40 de milioane lei pentru capital de lucru in acest an, o linie de credit de pana la patru milioane euro pentru finantarea activitatii de productie si imprumuturi pentru investitii de maxim sase milioane euro.

Actionarii societatii vor discuta propunerile in cadrul Adunarii generale extraordinare, convocata pentru 30 aprilie. Pe ordinea de zi se afla propunerea de contractare a unor credite bancare de 40 de milioane lei pentru capital de lucru necesar anului 2009, reprezentand credite, in baza Legii 150/2003. Aceasta lege, a creditului agricol pentru productie, prevede ca firmele pot obtine un sprijin de la buget pentru creditele contractate.

Actionarii Avicola Calarasi vor discuta propunerea de contractare a unei linii de credit pentru finantarea activitatii de productie in limita sumei de patru milioane euro si a unor credite pentru investitii in limita sumei de sase milioane euro.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...