Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola Crevedia are datorii de 50 de milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 9 iulie, 2014

Datoriile de 17 milioane euro la UniCredit şi BCR şi alte 33 milioane de euro datorii restante la ANAF din TVA şi alte impozite au fost motivele intrării în insolvenţă a produ­că­torului de carne de pui Avicola Crevedia,companie deţinută de libanezul Rami Ghaziri şi unul dintre cele mai vechi bran­duri din industria avicolă românească, noteaza Ziarul financiar.

 

„Societatea era solidă şi echilibrată până în 2013, moment în care datoriile bugetare au crescut semnificativ (TVA con­sta­tat în urma inspecţiilor fiscale, pentalităţi şi majorări afe­ren­te) şi au determinat un re­zul­tat operaţional negativ şi im­pli­cit un rezultat net negativ repre­zen­tând pierdere“, se arată în rapor­tul administratorului judiciar.

 

Pe parcursul anului trecut stocurile companiei s-au redus cu 80%, la 2 milioane de euro, ceea ce a generat un blocaj al afa­cerii însă în bilanţurile companiei nu au mai apărut înca­să­rile aferente acestor stocuri, iar reprezentanţii Avicola Cre­ve­dia nu au explicat până acum ce s-a întâmplat cu marfa aflată pe stoc.(Mai multe, pe www.zfcorporate.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...