Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkvineri, 19 mai, 2017

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017, eveniment central dedicat sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei, care va incepe peste numai cateva zile la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Povestea companiei a inceput in anul 1982, si astazi, dupa mai bine de 30 de ani de experienta, Avicola Focsani a devenit un important si bine-cunoscut producator de carne de pasare pe piata din Romania, o companie moderna, unde traditia si tehnologia de ultima ora se imbina perfect pentru a crea produse de cea mai buna calitate.

 

Brandul “Ferma vranceana” inglobeaza valorile si optimismul de a oferi produse de calitate, cu accent atat pe traditie, cat si pe inovatie. Esenta brandului consta in imbinarea perfecta dintre nou si vechi, in adoptarea binefacerilor tehnologiei, in mentinerea atentiei in permanenta stare de veghe pentru a sesiza schimbarea si a ne adapta din mers la cerintele consumatorilor nostri.

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

În 2016, Covalact și-a dublat profitul
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 7 iunie 2017

Potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, firma Covalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate, a terminat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 230 mil lei (51 mil. euro), în creştere cu 15% faţă de anul anterior.   Mai mult decât atât, profitul net al firmei s-a dublat în anul 2016,...

Josi-Logistic nu va lipsi de la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 22 mai 2017

Josi-Logistic, o companie care se evidențiază din ce în ce mai mult în rândul producătorilor și distribuitorilor de lactate de foarte bună calitate, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va începe joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Josi –Logistic reprezinta un grup...