Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkvineri, 19 mai, 2017

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017, eveniment central dedicat sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei, care va incepe peste numai cateva zile la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Povestea companiei a inceput in anul 1982, si astazi, dupa mai bine de 30 de ani de experienta, Avicola Focsani a devenit un important si bine-cunoscut producator de carne de pasare pe piata din Romania, o companie moderna, unde traditia si tehnologia de ultima ora se imbina perfect pentru a crea produse de cea mai buna calitate.

 

Brandul “Ferma vranceana” inglobeaza valorile si optimismul de a oferi produse de calitate, cu accent atat pe traditie, cat si pe inovatie. Esenta brandului consta in imbinarea perfecta dintre nou si vechi, in adoptarea binefacerilor tehnologiei, in mentinerea atentiei in permanenta stare de veghe pentru a sesiza schimbarea si a ne adapta din mers la cerintele consumatorilor nostri.

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Carmangeria Godac este Partener-Mic dejun al Conferinței Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 mai 2017

La fel ca la ediția precedentă, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este și  în acest an Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca, la Micul dejun,...

Zimbria nu va lipsi de la Expo-Conferința Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 11 mai 2017

Zimbria, companie-etalon al producției de produse tradiționale din carne și lapte, condusă de soții Maria și Marius Verdeși, va fi prezentă și în acest an la Conferința Internațională Meat & Milk, aflată la a VI-a ediție.   Experienta de aproape un secol in cresterea animalelor si cultivarea pamantului, a dus la...