Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkvineri, 19 mai, 2017

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017, eveniment central dedicat sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei, care va incepe peste numai cateva zile la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Povestea companiei a inceput in anul 1982, si astazi, dupa mai bine de 30 de ani de experienta, Avicola Focsani a devenit un important si bine-cunoscut producator de carne de pasare pe piata din Romania, o companie moderna, unde traditia si tehnologia de ultima ora se imbina perfect pentru a crea produse de cea mai buna calitate.

 

Brandul “Ferma vranceana” inglobeaza valorile si optimismul de a oferi produse de calitate, cu accent atat pe traditie, cat si pe inovatie. Esenta brandului consta in imbinarea perfecta dintre nou si vechi, in adoptarea binefacerilor tehnologiei, in mentinerea atentiei in permanenta stare de veghe pentru a sesiza schimbarea si a ne adapta din mers la cerintele consumatorilor nostri.

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Smithfield România sprijină educația a 40.000 de copii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 septembrie 2017

(Comunicat) Peste 40.000 de preşcolari şi şcolari din judeţele Timiş şi Arad beneficiază de programul de sprijin al accesului la educație inițiat de Smithfield România.   De 11 ani, primul clinchet al clopoţelului, care anunţă debutul noului an şcolar în comunitățile din județele Timiș și Arad, a devenit sinonim cu...

Sole Mizo are un nou Director Comercial
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 septembrie 2017

(Comunicat) Domnul Petru Tranculov, un specialist cu o experiență de peste 30 de ani în industria lactatelor. A fost cooptat în cadrul companiei Sole Mizo România, fiind numit Director Comercial.   Anterior, Petru Tranculov a lucrat timp de trei ani în cadrul firmei Nada, unul dintre principalii jucători pe piața de lactate și...