Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Avicola iasi a intrat in insolventa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avicola Iasi a intrat in insolventa, prin decizia din 27 mai a Tribunalului Iasi, dupa ce mai multe societati, dar si persoane fizice, au cerut instantei deschiderea procedurii insolventei. De asemenea, instanta a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei, fiind numit in calitate de administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL.

Pe de alta parte, reprezentantii sindicatului Avicola Iasi au depus in luna martie, la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi, o sesizare in care cere verificarea unitatii patronate de Gigi Becali, reclamand ca jumatate dintre angajati nu si-au primit salariile de sase luni.

Avicola Iasi este specializata in cresterea pasarilor pentru carne si oua, industrializarea carnii de pasare, producerea de nutreturi combinate, prelucrarea carnii de pasare si deruleaza operatiuni de achizitie de cereale pentru producerea furajelor. Societatea este detinuta de omul de afaceri Gigi Becali, care controleaza 85,07% din capitalul social.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...