Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Avicola iasi a intrat in insolventa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Avicola Iasi a intrat in insolventa, prin decizia din 27 mai a Tribunalului Iasi, dupa ce mai multe societati, dar si persoane fizice, au cerut instantei deschiderea procedurii insolventei. De asemenea, instanta a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei, fiind numit in calitate de administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL.

Pe de alta parte, reprezentantii sindicatului Avicola Iasi au depus in luna martie, la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi, o sesizare in care cere verificarea unitatii patronate de Gigi Becali, reclamand ca jumatate dintre angajati nu si-au primit salariile de sase luni.

Avicola Iasi este specializata in cresterea pasarilor pentru carne si oua, industrializarea carnii de pasare, producerea de nutreturi combinate, prelucrarea carnii de pasare si deruleaza operatiuni de achizitie de cereale pentru producerea furajelor. Societatea este detinuta de omul de afaceri Gigi Becali, care controleaza 85,07% din capitalul social.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...